Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokovaný muž vykopal kosti svého předchůdce: Sekyrou ho zabila ho manželka

Autor: lm, ČTK - 
6. června 2018
07:48

Hororový výjev se naskytl jistému muži při okopávání zahrádky na Sibiři. Z hlíny na něj »vykoukla« lidská lebka! Ostatky navíc patřily bývalému partnerovi jeho manželky.

Obyvatel vsi Luzino u Omsku na Sibiři se pustil do rytí zahrady, místo brambor však narazil na lidské kosti, a tak přivolal policisty. Nakonec vyšlo najevo, že našel pozůstatky někdejšího manžela své družky. O případu informovala ruská média.

Seniorka se ještě snažila vše ututlat a svému současnému muži řekla, aby "neměl obavy, že je to její první manžel a ať ho zase zakope, zapomene na to a nevolá policii". Manžel ale neuposlechl.

"Ukázalo se, že zločin má na svědomí šedesátiletá žena, která se přiznala, že v roce 1997 během hádky několikrát udeřila svého dvaapadesátiletého manžela do hlavy sekyrou, pak jej rozčtvrtila a zakopala v zahradě. Sousedům namluvila, že muž odjel za prací. Vzhledem k tomu, že muž neměl příbuzné, nikdo jej nehledal," uvedli vyšetřovatelé.

Žena se hájila, že v inkriminovaný den před 21 lety přišel muž domů silně opilý a začal ji bít. Vyšetřovatelé ji do rozhodnutí soudu ponechali na svobodě, nesmí ale opustit bydliště.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání