Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hvězdě Instagramu došly peníze: Elena (27) uškrtila své děti, aby si mohla dál užívat

Autor: jh - 
10. května 2018
16:03

Mladá Ruska Elena Karimová (27) se dostala z vrcholu až na úplné dno. Díky slávě na Instagramu si vydělávala dost, aby si zvykla na drahá auta a dovolené. Do přepychu se zamilovala natolik, že když se její finanční situace zhoršila, rozhodla se raději vzdát svých dětí.

Elenu na internetu sledovalo 21 tisíc lidí, což jí pomohlo rozjet úspěšný podnik s kosmetikou. Dobré časy však netrvaly věčně a poté, co ji opustil manžel, zůstala sama s dcerou Khadizhou a synem Suleimanem. Ačkoliv se začala zadlužovat, nepřestala utrácet za přepych. Jen za pronájem luxusních aut a dovolenek prý utrácela desetitisíce měsíčně. Když poznala, že se situace vyvíjí špatně, sáhla ze zoufalosti na životy svých dvou dětí.

Oba své potomky nejprve chladnokrevně zaškrtila v autě, následně je odvezla do nedalekého lesa, kde jejich těla zapálila. Jelikož se obávala, že ji někdo mohl vidět, ohořelá tělíčka opět naložila do auta a odvezla do opuštěné budovy nedaleko Nižnijho Novgorodu. Tam těla opět zapálila. Když se k požáru dostavili hasiči, byla už vražedkyně pryč. Místní svědci však dokázali identifikovat její auto na místě činu, a policii se tak podařilo ženu rychle vyhledat. Elena se k činu přiznala.

Nemohla jsem si dovolit svoje děti. Velmi mě mrzí, co se stalo. Nevím, jak jsem to mohla udělat. Žila jsem s manželem, potom jsme se rozvedli a bylo pro mě velmi těžké vychovávat dvě děti,“ vysvětlila podle deníku Metro žena, která nyní ve vazbě čeká na trest.

Video: Alfred (63) zavraždil a rozčtvrtil Slovenku: Kus jejího těla si schoval do mrazáku

Monikay ( 10. května 2018 18:24 )

Co je dát třeba k adopci?

teufel ( 10. května 2018 16:26 )

Měli by ji taky zapálit.Napřed pochcat a pak zapálit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání