Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brněnská rapperka, která se svlékla v pražském baru: Spáchala sebevraždu kvůli rakovině?

5. června 2018
08:25

Drsná rapperka s přezdívkou KjutSju (†20) spáchala sebevraždu před zraky desítek lidí v nákupním centru v Brně. Dívka, která na sebe loni upozornila videem, ve kterém se nahá producíruje po pražském klubu a dožaduje se „5 minut na sex“, byla podle médií vážně nemocná, údajně trpěla rakovinou. 

Zuzana K., jak se dívka civilně jmenovala, z Brna chtěla podle serveru Extra prorazit jako rapperka, do povědomí české mládeže se ale dostala videem, na kterém se nahá s kamarádem v pražském klubu Ateliér cpe na toalety, aby si užili „aspoň pět minut sexu“, jak Zuzana prosí ostrahu klubu.

Dívka se patrně rozhodla si z ostudy udělat kariéru, a tak národ šokovala ještě párkrát šíleným chováním i nestydatými fotografiemi a videi na sociálních sítích. V úterý 29. května šokovala ale naposledy. Skočila ze čtvrtého patra obchodního domu Letmo v Brně. Dopadla přímo na frekventovanou plochu před obchod s potravinami.

Ačkoliv pád přežila a byla urychleně převezena do Fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích, svým vážným zraněním nakonec podlehla. Extra přišlo s informací, že dívce byla před nějakou dobou diagnostikovaná vážná nemoc, kvůli čemuž se Zuzana zhroutila.

Její kamarád Vašek, který se s ní objevil ve slavném videu, je v šoku. „Naposledy jsme se viděli před měsícem. Tehdy byla úplně v pohodě,“ řekl serveru Expres.cz.

„Byla nemocná. Nevím přesně, co jí bylo, ale tuším, že to mohla být rakovina či nějaký nádor. Vůbec o tom nemluvila, ale byla už tak rok a půl ostříhaná dohola a nosila stále paruky,“ prozradil Vašek s tím, že o své nemoci už Zuzana věděla dlouho. Navíc také už delší dobu užívala ohromné množství drog.

„Brala úplně vše a hlavně třeba i najednou. Kolikrát si za večer vzala tak velké množství, že by to stačilo třeba i pro pět lidí na celou noc,“ uzavřel.

hejpockej ( 5. června 2018 21:22 )

bylo to od ni sprosty, skakat prave tam, mohla na nekoho spadnout a zabit, navic tam chodi i maly deti. No ale uz za svyho zivota byla takova, takze se od ni ani v poslednim momente zadna ohledupolnost a slusnost nemohla ocekavat.

kristinn ( 5. června 2018 18:57 )

máš úplnú pravdu, ale píšeš to pri zdravom rozume. Ak ťa tento opustí, a to si píš, že pri sebevraždách človeka zdravý rozum opúšťa, mnohí na iných nemyslia...

kristinn ( 5. června 2018 18:54 )

žraloku, neobdivujem, ani nekážem obdivovať...len píšem, ako to celé vnímam a ani ju neodsudzujem...Na to je Niekto iný, aby ju súdil...

deratizater ( 5. června 2018 18:37 )

Sebevražda by měla být intimní záležitost v soukromí.Pokud někdo skáče pod vlak a znechutí tím stovky lidí ve vlaku který pak stojí hodiny než se vše vyšetří nebo skáče z výšky do míst kde chodí i malé děti tak si nezaslouží politování.Dovede si sebevrah skákající pod vlak představit s jakým odporem pak sbírají funebráci jeho zmasakrované zbytky z kolejí? Tam ruka,tam noha a vypadlý mozek z lebky?Je lepší vzt kus špagátu a jít skoncovat se životem do lesa nebo si v posteli natáhnout igelitový pytlík na hlavu a zemřít bez toho že by mne pak někdo nevinný proklínal.

kristinn ( 5. června 2018 18:20 )

Nik z nás nebol v jej koži, v jej myšlienkach, bolestiach, duševnej samote, extrémoch, ktoré spôsobujú drogy...aj jej čin je dôsledok tejto "úžasnej" slobodnej doby, doby, ktorá donútila mnohých bezcieľne sa túlať životom, hľadať jeho naplnenie...mnohí ho naozaj nájdu v drogách. Prečo? Nemajú istotu, zázemie, chýba im láska. Absolútne u mnohých absentuje viera v Boha, ktorá by ich haltovala v prístupe k drogám i k samovražde. Mnohí by radi žili, aj starí. Ona - mladá - dobrovoľne život skončila. Demonštratívne, okázalo. Akoby chcela do celého sveta vykričať: ľudia, aj ja som tu bola a trpela som tak, že to radšej končím...Neodsudzujem ju...R.I.P.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání