Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pákistánci se rozčilují nad pašeračkou Terezou: K soudu přišla jako na koncert!

Autor: dce, ljš - 
22. května 2018
18:23

Tmavé brýle, blond hříva, černá košile a úzké kalhoty. Tereza H., která je obviněná z pašování devíti kilogramů heroinu, v úterý vyměnila tradiční sárí za úplně jiný outfit! A pákistánskou veřejnost tím pěkně pohoršila!

Tereza H. k soudu dorazila znovu po týdnu s nadějí, že tentokrát jednání proběhne. Minulou středu totiž muselo být odročeno kvůli výpadkům elektřiny. Nakonec si mohla oddychnout, k výslechu svědků z řad celníků bez komplikací došlo a rozuzlení celé kauzy je tak zase o kousek blíž.

Na Češku před soudní síni jako obvykle čekal dav novinářů i zaměstnanců soudu, kteří se na ni s oblibou chodí dívat. Exotická kráska je ani tentokrát nezklamala a obklopena eskortou pohazovala svou blond hřívou.

Oproti předchozím soudním jednáním ale výrazně změnila outfit. Tradiční sárí nechala v cele a oblékla volnou černou košili, úzké kalhoty a střevíce. Na oči si navíc nasadila černé brýle. Zatímco mezi přítomnými muži tím vzbudila nadšení, pákistánská média jí to dala pěkně sežrat.

"Nachystala se na soudní jednání, jako kdyby šla na koncert nebo předávání cen. Přitom je obviněná z pašování heroinu," komentuje její dnešní příchod k soudu v Láhauru server Times of Islamabad.

Češce hrozí v případě uznání viny až 14 let vězení. Doufat by ale mohla v to, že si je odsedí v České republice. Ministerstvo zahraničí totiž kvůli jejímu případu bude usilovat o uzavření dohody o vydávání vězňů, kterou s Pákistánem zatím nemá.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání