Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smutek Jiřího Kajínka: Rok po propuštění zařizoval pohřeb

25. dubna 2018
12:28

Smutné období si prožívá nejznámější český vězeň Jiří Kajínek (57). O víkendu ho navždy opustil milovaný pejsek, kterého choval se svou partnerkou.

Kajínek si pejska pořídil se svou životní láskou, doktorkou Magdou, se kterou se zná už patnáct let. Na vlastní oči ho ale viděl až 23. května, kdy byl předčasně propuštěn z vězení, kde si odpykával doživotí za dvojnásobnou vraždu. Dlouho se ale z chlupatého kamaráda netěšil, navzdory jeho důkladné péči totiž pejsek v neděli zemřel.

„Vzali jsme ho v neděli na operaci, která sice dopadla dobře, ale půl hodiny po operaci nám umřel. S paní doktorkou jsme ho pak jeli pohřbít,“ svěřil se Kajínek webu Expres.cz, který o smutné události informoval. „Byli jsme tři, tak jsme teď s paní doktorkou zůstali sami,“ dodal smutně.

Kajínkův labrador se jmenoval Lab Santus a jeho partnerka si ho před dvanácti lety vzala jako dvouletého z útulku. Ještě o Vánocích nic nenasvědčovalo tomu, že by bylo něco v nepořádku. „On mě miluje,“ smál se tehdy Kajínek, když si s ním hrál pod vánočním stromem.

Talk show vraha Kajínka: Podívejte se, jak lidé obdivují omilostněného zločince

Video  Talk show vraha Kajínka: Podívejte se, jak lidé obdivují omilostněného zločince  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě než ve vězení

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

pavel215_klafunda ( 25. dubna 2018 17:24 )

pavel215_klafunda ( 25. dubna 2018 17:22 )

No to je slátanina.

majojo ( 25. dubna 2018 17:20 )

Kdyby to byl vrah, tak už bych si na tvém místě kopal zemljanku nekde v Rudohoří, ptoože tebe odprásknout by nebyla škoda, usoudil by vrah.

naidka ( 25. dubna 2018 16:56 )

To si Kajínek čtrnáctiletého pejska moc neužil.

majojo ( 25. dubna 2018 15:23 )

Pane Kajínku, jistě nenuzujete a ze zkušenosti víte, co je to být někde zavřený. V tomto případě není nic lehčího, než navštívit nějaký útulek a...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání