Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jiří Kajínek v ohrožení života: Za jízdy mu praskla cévka

Autor: kon - 
22. ledna 2018
13:53

„Najednou jsem nic neviděl,“ popsal bývalý vězeň Jiří Kajínek (57) patálie, které ho potkaly na konci minulého roku. Teď má navíc flastr na obličeji, lékaři mu vyřezávali znaménko.

Kajínek popsal, že na konci loňského roku málem částečně přišel o zrak. „Jel jsem autem a najednou jsem přestal vidět na pravé oko,“ popsal Blesku omilostněný vězeň. „V nemocnici zjistili, že mi praskla cévka a že mám díru v sítnici. Celé oko jsem měl zalité krví,“ popsal Kajínek, kterému lékaři pomohli laserem.

To ale není důvod, proč má nyní Kajínek velký flastr na obličeji. „Měl jsem vedle oka ošklivé znaménko, ale ve vězení jsem to nemohl řešit. Takže jsem byl u chirurga a ten mi ho vyříznul,“ vysvětlil Kajínek.

VIDEO: Udělením milosti Jiřímu Kajínkovi se zabývali všichni tři prezidenti v historii samostatné České republiky. Doživotně odsouzený vězeň se dočkal až u toho třetího.

Video  Udělením milosti Jiřímu Kajínkovi se zabývali všichni tři prezidenti v historii samostatné České republiky. Doživotně odsouzený vězeň se dočkal až u toho třetího.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

zvonik54 ( 22. ledna 2018 21:15 )

A víte co je to rentiér? To nemyslím na Vás pane rentiérskej. Rentiér je podvodník a lichvář, co okrádá gemblerské důvěřivce. A dal bych za to krk, že je spolčen se zloději a vrahy v celém českém podsvětí. Čili, když někdo (rentiérskej) bez důkazů osočí pana Kajínka, že je vrah a justiční podvodníci s policejními intrikáři ho odsoudí, tak si myslím, že pan Kajínek by spíš zasloužil odškodnění za domnělou vraždu, ale správně byl zavřený za krádeže. Ovšem chudé on nikdy neokradl. Takže byl vlastně pozitivní zbojník. - Je to všechno jen můj názor...

hades ( 22. ledna 2018 20:40 )

Karma.

renataren ( 22. ledna 2018 17:58 )

Kajínek je venku už 3/4 roku a nic neudělal! Tady je krásně vidět, že jeho trest byl jenom komplot...

moiaza ( 22. ledna 2018 17:22 )

My zloději volíme Zemana? Tak tomu nerozumím. Zeman rozkrádl ani desetinu toho, co Klaus! Klaus má na svědomí krach českých podniků a továren. Rozprodal cizákům co se dalo a dokonce i to, co se nedalo. Tomu říkám zloděj. Ale Zeman? Chlapče, vzpamatuj se . Popletl sis prezidenty.

dietr ( 22. ledna 2018 16:50 )

Proč je to v rubrice krimi? Havel taky bručel, a nevzpomínám si, že by se o něm psalo v krimizprávách.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání