Rok od propuštění z vězení, kde Jiří Kajínek strávil posledních 23 let za nájemnou dvojnásobnou vraždu, má na svobodě dost napilno. Ač se tomu zprvu bránil, ve spolupráci s Pavlem Tichopádkem začal objíždět česká města a pořádal besedy, za které nejednou inkasoval pěkný balík peněz. Kajínek Tichopádka požádal, zda by mu besedu nepřipravil tak, aby on jen přijel a s lidmi mluvil.

Díky spolupráci s Kajínkem ale manažer přišel o jednu z kapel, pro které pořádal koncerty. „On mi řekl, že dělal koncerty Karlu Gottovi, Ortelu a teď měl dělat Chinaski, ale ti mu napsali, že jedině, když se se mnou rozejde. Tak jim to zrušil,“ řekl Expres.cz bývalý vězeň.

Řekl mi, když jsme byli zrovna v Ostravě, že mu zavolali s tím, že jestli jim chce zařizovat koncert, tak se mnou musí ukončit spolupráci. Paradoxem bylo, že jsme se právě tam domluvili, že spolu již nebudeme spolupracovat. Přesto jim řekl, že se jimi nenechá vydírat. To se mi od něho vyloženě líbilo,“ vysvětlil Kajínek, který následně v besedách pokračoval sám, stejně tak jako kapela Chinaski, která má jeden koncert za druhým.

VIDEO: Kajínek komentuje fotku s policisty. A kdo pochybil u sebevraždy Dahlgrena?

Video
Video se připravuje ...

Kajínek komentuje fotku s policisty. A kdo pochybil u sebevraždy Dahlgrena? Blesk TV

Fotogalerie
21 fotografií