Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dítě (4) po nehodě bojuje o život: Chlapci (14 a 18) nechtějí říct, kdo řídil

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
23. dubna 2018
22:08

Teprve čtyřletý chlapeček bojuje o život po vážné dopravní nehodě, k níž došlo v neděli odpoledne u slovenské obce Litava. Pro zraněné dítě musel přiletět vrtulník. Policie zatím neví, kdo auto řídil.

Nehoda se stala na nepříliš frekventované silnici. Auto se tudy řítilo velkou rychlostí a řidič dostal smyk a narazil do stromu. Náraz to musel být velmi silný, protože auto plné lidí odhodil zpátky na silnici, několik metrů od stromu. 

Přivolaní záchranáři našli mimo vůz vážně zraněného čtyřletého chlapečka. „Lékař leteckých záchranářů poskytl chlapci primární ošetření a po napojení na umělou plicní ventilaci byl s vážným kraniocerebrálním poraněním v kritickém stavu letecky převezen do dětské fakultní nemocnice v Banské Bystrici,“ uvedla pro TV JOJ mluvčí záchranné letecké společnosti Zuzana Hopjaková.

V nemocnici ve Zvoleni skončili i další dva účastníci nehody, chlapci ve věku 14 a 18 let. Rozsah jejich zranění není znám. Mladíci policii nechtějí říct, kdo z nich seděl za volantem a vymlouvají se jeden na druhého.

cocumysvole ( 23. dubna 2018 23:46 )

Kdo řídil? No nejspíš ten čtyřletý né?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání