Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (19) otrávila mateřské mléko neteři (11 měs.). Načapala ji její vlastní matka

Autor: shp - 
15. března 2018
20:57

Je jí teprve 19 let a 18. května bude souzena kvůli pokusu o vraždu. Sarai Rodriguez-Miranda z města Fort Wayne ve státě Indiana totiž chtěla zabít svou jedenáctiměsíční neteř. Naštvalo ji totiž, že se její bratr společně se snoubenkou a jejich miminkem nastěhovali k matce, u níž také bydlela.

Společné soužití jí bylo na obtíž. Rozhodla se proto miminko otrávit Excedrinem, což je lék na potlačení bolesti. Prášky nadrtila a směs vysypala do mateřského mléka, které bylo v ledničce. O svém plánu napsala příteli ve zprávách.

Rozdrtím některé tyto pilulky, protože se (matka) rozhodla, že tu můžou zůstat déle a zabiju jejich miminko,“ napsala Sarai. „Upřímně se nestrachuji, že by mě chytili. Nebudou mě podezírat,“ byla si dívka jistá. Jenže se spletla.

Její mobil totiž objevila matka, která si zprávy přečetla. V jedné z lahví s odsátým mateřským mlékem pak objevila zelené usazeniny na dně. Lahve sbalila a svou vnučku i s potenciální snachou odvezla do nemocnice. Důkazy pak předala policii.

K otravě dítěte naštěstí nedošlo. Sarai skončila za mřížemi, kde se k plánované vraždě přiznala. Za její čin jí hrozí až 25 let ve vězení. Svého ale docílila. Bratr se snoubenkou ji nyní neobtěžují, protože jejím domovem je nyní vazební cela.

Video  Víte, co dělat, když máte podezření na otravu?  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání