Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt exmanžela nejslavnější ruské špionky Anny Chapman: Zemřel v pouhých 36 letech!

Autor: shp - 
15. března 2018
19:05

Exmanžel nejslavnější ruské špionky všech dob Anny Chapman (36) je po smrti. Jak zjistila britská média, Alex Chapman zemřel již před dvěma lety. Prý šlo o přirozenou smrt, což je vzhledem k tomu, že mu bylo pouhých 36 let, více než podivné.

Velmi divné je také to, že na tom, že zemřel takto mladý, neshledává nic podezřelého ani jeho vlastní rodina. „Stalo se to před dvěma roky a to je vše, co k tomu řeknu,“ odpověděl na dotaz MailOnline Alexův otec Kevin.

Anna se s Alexem seznámila v roce 2001 v Londýně, kde byla rusovlasá Ruska na studiích. Svatba proběhla o rok později v Moskvě. Poté, co se jejich vztah rozpadl, se Anna přestěhovala do New Yorku, kde podle FBI pracovala jako špionka, dokud nebyla odhalena a zatčena.

Alex v minulosti po rozvodu promluvil, že svou ženu podezíral z nekalostí. „Ke konci našeho manželství začala být velmi tajnůstkářská. Scházela se s »ruskými přáteli«. Hádám, že to bylo proto, že byla v kontaktu s ruskou vládou,“ řekl Daily Mirroru.

Chapman byla v roce 2010 vyměněna Západem za dvojího agenta Sergeje Skripala (66). Ten byl v anglickém exilu otráven na konci letošního března a od té doby bojuje o život. Zrzavá špionka je nyní populární TV moderátorkou. Skripala veřejně označila za zrádce.

Video  Anna Chapman je v Rusku celebritou.  - FBI
Video se připravuje ...

abaron ( 16. března 2018 11:13 )

"velmi tajnůstkářská" ... to je nič ... hlavne porozujú všetkých, strácajú pamäť !, pretvarujú sa že nepočujú, dramatizujú svoju zlú situáciu-stále nemajú peniaze, ako sa starajú ťažko o jedno dieťa , gestikulujú,majú problém vás normálne zdraviť alebo rozprávať sa o bežných veciach s ostatnými-vyčlenia si jednu osobu, ktorá má dobré kontakty a známych a tej sa zdôverujú ale tak ako to vyhovuje im v divadelnom predstavení, sú lakomí ale nie koho chcú si podmaniť

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání