"Čas, který jsem strávila v Británii ze mě udělal lepšího člověka po všech stránkách. Je těžké říct, co bych byla zač, kdybych nebyla v Londýně," záhajila bývalá agentka rozhovor pro britský The Sun.

Když vloni rozbila FBI síť ruských špionů, Alex Chapman byl šokován tím, kdo že to byla vlastně jeho žena celých pět let. Anna ale rázně zamítá, že by šla do manželství s Alexem kvůli tajným misím. "Naše manželství bylo založeno čistě na společné lásce. Stále vzpomínám na naše dny s nostalgií. Žádám vás, abyste v tom nehledali žádné skryté motivy. Byla to láska na první pohled," řekla.

Vypadal jak Gallagher

"Zamilovala jsem se do něj, protože vypadal jak Liam Gallagher z Oasis. Všechno dělal tak po anglicku. Bylo nádherné zamilovat se do někoho, kdo reprezentoval něco, co jsem tak obdivovala," popisovala Anna svého exmanžela Alexe.

"Jeho přízvuk, jak si balil cigarety a Gallagherovský účes, to všechno mi bralo dech. Říkala jsem mu, že jeho krása je prostě aristokratická," pěla Chapman chválu na jeho zevnějšek a manýry.

Kouzelnou romanci zakončili po pěti měsících svatbou v Rusku. Devatenáctiletá Anna se provdala za Alexe Chapmana, kterému bylo jednadvacet. Svatba byla tajná bez rodiny a přátel. Anna na sobě měla šaty, ve kterých maturovala. Prstýnky si nemohli dovolit.

Sňatkem Anna získala britské občanství, takže mohla začít vykonávat tajné špionážní akce. V roce 2006 se s Alexem rozešla a odjela se svými kolegy z misí do New Yorku, kde je odhalila FBI. Poté, co byla deportována zpět do Ruska, se zde stala hvězdou první velikosti. Má svůj vlastní pořad, fotí pro prestižní časopisy a objevuje se i na přehlídkových molech.

Fotogalerie
5 fotografií