Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělo svého nevlastního syna (†8) měla v kufru: Zabila i svou 4letou dceru?! Policie případ mrtvé holčičky znovu otevřela

Autor: ana - 
14. března 2018
05:00

Gabriel (†8), který zmizel před čtrnácti dny blízko španělské obce Rodalquilar, jihošpanělské provincie Almeria byl nalezen mrtev v kufru auta své macechy Any Julie. Tu vyšetřovatelé vyslýchají. Pátrají po motivu. Znovu otevřeli i případ její mrtvé dcery.

Malá dcerka (†4) zemřela v roce 1996 za nejasných okolností. Podle prvotní verze měla holčička vypadnout z okna. Tehdy bylo Aně Julii původem z Dominikánské republiky jednadvacet let a žila ve městě Burgos. Vyšetřovatelé případ uzavřeli jako nešťastnou nehodu.

Španělský ministr chce přezkoumání

Ministr vnitra Juan Ignacio Zoido potvrdil na pondělní tiskové konferenci, že v době úmrtí dcery Any Julie nebylo žádné podezření ze spáchání zločinu. Dívenka tehdy vypadla ze sedmého patra rezidence Camino Casa La Vega. „Tehdy soud odmítl případ řešit, nyní musíme vědět, co se tehdy přesně stalo,“ sdělil Ignacio Zoido.

Ana Julie tehdy bydlela se svým bývalým mužem a třemi dětmi. Další její dvě dcery žijí právě s bývalým manželem, nevlastním otcem dívek. „Tehdy jsem vstal a šel se na ni podívat do pokojíčku. Nebyla tam. Odešel jsem do herny, kde jsem uviděl otevřené okno. Když jsem z něho vykouknul, uviděl jsem ji ležet dole na zemi,“ řekl tehdy adoptivní otec.

Podivné okolnosti pádu

Policie nyní hledá nové informace k případu. V případě nových důkazů je připravena obnovit vyšetřování.  Původní spisy říkají, že Ana Julie v době nehody nebyla doma. Sousedé však poukazovali na fakt, že holčička se na vysoké okno rozhodně sama nedostala.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání