Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hudebník natočil vlastní smrt: Svou vraždu vysílal na Facebooku

Fotografie
Muž na Facebooku vysílal svoji vlastní vraždu.  (Autor: internal)
Autor: ana - 
27. února 2018
20:33

Prentis Robinson (†61) oslavoval před pár dny svoje narozeniny. V ten den vyrazil do ulic města Wintage v Severní Karolíně. Na svou oslavu již nedošel. Country hudebníka při procházce parkem zastřelil zatím neznámý muž.

Hudebník měl obrovskou zálibu v natáčení live vysílání. Jinak tomu nebylo ani v den jeho narozenin. Z domu vyšel pozitivně naladěn. Svůj mobil připojil na selfie tyč a začal streamovat. Rozpovídal se o tom, jak se chystá stěhovat do Atlanty.

Čtyři výstřely

Při procházce parkem se k němu však přibližuje neznámý muž v černém. Prentis dokonce vtipkuje. „Jsi v živém vysílání,“ opakuje několikrát za sebou s úsměvem na rtech. Ten mu však zmizí v momentě, kdy na něj jeho vrah vytasí zbraň a začne střílet. Robinson po čtyřech výstřelech padne mrtev k zemi.

Vše přitom vysílal na svém Facebooku. Video již bylo odstraněno. Mluvčí policie Tony Underwood potvrdil, že po útočníkovi se intenzivně pátrá. Profil Prentise se zaplňuje kondolencemi. Mnozí jeho přátelé píší, že jeho smrtí nic neskončilo. „Kamaráde, stále oslavujeme tvoje narozeniny. Budeme se s Tebou těšit, dokud to půjde, nikdy nezapomeneme,“ píše uživatelka Dorothy Funderburk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání