Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jana souložila s přítelem před plačící dcerou (3). Sex vysílali na internet

Autor: shp - 
20. února 2018
16:42

Chtěli se předvádět, ale nedávali vůbec pozor. Rodiče Jana Lonova (23) a Nikolaj Kostěněvsky (32) z ruské Jaroslavle divoce souložili před webovou kamerou, která jejich sexuální radovánky přenášela po celém světě. Nevšimli si však, že do místnosti vešla jejich dcera, která soulož viděla na vlastní oči.

Dceru Jany a Nikolaje již rodičům dočasně odebraly ruské úřady. Umístily ji do nemocnice, kde podstoupila sérii psychologických i fyzických vyšetření. Soud pak rozhodne, zda dítě bude nezodpovědnému páru sebráno nadobro.

Zdraví dítěte je v pořádku. Doktoři a psychologové s ní pracují. Psychologové zjistí, zda šlo o ojedinělý případ, nebo zda byla dívka podobnému chování již vystavena,“ prohlásil dětský ombudsman Michajl Krupin.

Jana a Nikolaj sice nesouložili před svým dítětem záměrně, ale byli nepozorní a mohli ovlivnit psychiku nebohé holčičky, která si není schopná uvědomit, co se děje. Případ pobouřil konzervativní ruskou veřejnost.

Na záznamu je totiž vidět, že jakmile pár ukončí své sexuální radovánky, uplakané dítě říká: „Zítra přijde moje babička Polina. Řeknu jí všechno.“ Kromě zbavení péče mohou Jana a Nikolaj skončit dokonce i na několik let ve vězení.

fandasever ( 20. února 2018 19:43 )

Myslím si že jsi o nic nepřišel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání