Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další rána pro 13 dětí, které věznili rodiče: Úřady je rozdělí do různých rodin!

Autor: lm - 
25. ledna 2018
19:14

Další trauma si prožívá 13 dětí, které jejich rodiče dlouhé roky mučili a věznili v domě. Po záchraně je totiž rozdělili a nebudou žít pohromadě! Šest nejmladších skončilo u dvou pěstounských rodin a sedm dospělých v pečovatelském zařízení.

Rodiče svých 13 dětí věznili v kalifornském Perrisu. Záchrana přišla poté, co se jedné z dcer (17) podařilo utéct a zalarmovat policii. Muži zákona na místě našli sourozence ve věku od dvou do 29 let, kteří byli v tak špatném stavu, že zprvu ani nebylo jasné, kolik je jim let. „Oběti vypadaly podvyživeně a velmi špinavě,“ uvedla policie v prohlášení. Nejstarší, devětadvacetiletá dívka vážila pouhých 37 kilo! Manželé David Allen (57) a Louise Anna (49) Turpinovi děti týrali a dokonce je přivazovali řetězy k postelím.

Tím ale celé trauma pro sourozence neskončilo, úřady totiž rodinu chtějí rozdělit! Sedm dospělých má skončit v pečovatelských domech, kde se budou učit, jak se o sebe postarat. Šestici dětí ve věku od dvou do 17 let rozdělili mezi dvě pěstounské rodiny, ačkoliv sourozenci prosili, aby zůstali spolu.

Na veřejnost se navíc dostali další děsivé podobnosti o jejich předchozím životě. Děti byly nuceny zůstávat vzhůru celý den a noc, často se do postele dostaly až mezi čtvrtou a pátou ranní. Jedinou povolenou aktivitou bylo psaní deníků, vyšetřovatelé jich našli stovky a patrně budou důkazem proti zvrhlým rodičům. Otec rodiny byl obviněn z nevhodného sexuálního chování, kterého se měl dopustit na jedné ze svých nezletilých dcer. Děti plánovaly útěk už nejméně dva roky, po jednom z neúspěšných pokusů je rodiče začali poutat řetězy k posteli. Některé byly spoutané celé měsíce! Rodičům nyní hrozí 94 let vězení, u soudu ale uvedli, že jsou nevinní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání