Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná Míša (†28) skočila pod vlak: Budu tvůj strážný anděl, napsala před smrtí příteli

Autor: shp - 
18. ledna 2018
17:33

Ze zoufalství si sáhla na život. Krásná Slovenka Míša (†28) se k hroznému činu odhodlala v úterý vpodvečer. Namísto návštěvy babičky, ke které měla namířeno, vešla na koleje pod právě přijíždějící vlak. Tragické události předcházela zpráva, ze které mrazí.

Blonďatá servírka Míša měla ještě celý život před sebou, ale rozhodla se, že už dál žít nechce. „Žena při srážce utrpěla poranění neslučitelné s životem. U strojvedoucího byla vykonána dechová zkouška s negativním výsledkem. Bližší okolnosti policie vyšetřuje a v dané věci začala trestní stíhání pro zločin usmrcení,“ řekla Plus Jeden Deň košická krajská policejní mluvčí Lenka Ivanová.

Strojvedoucí se snažil zastavit vlak použitím rychlobrzdy, ale obrovský kolos nebylo možné zastavit a zabránit tak srážce. Podle portálu noviny.sk měla blondýnka těsně před zoufalým činem poslat příteli textovou zprávu se zněním: „Budu tvůj strážný anděl.“ Následně se se založenýma rukama postavila zády před přijíždějící vlak.

Rodiče děvčete ještě ve středu neměli potvrzené, že na kolejích zemřela jejich dcera. Až kolem jedné hodiny odpolední otec Ivan zveřejnil smutný vzkaz.: „Poprosím Vás, přátelé, nepište, nevolejte mojí Míše – určitě nikomu neodpoví, už NIKDY…!“ Nejmenovaná příbuzná Michaely prozradila, co tragicky zemřelá o osudném dnu plánovala.

Včera večer měla navštívit babičku (80). Je pravda, že nepřišla, ale možná řešila něco neodkladného. Zkoušeli jsme jí volat, ale měl vypnutý mobil,“ reagovala příbuzná na telefonát deníku. „Nerozumím, proč to udělala. Byla mladá, pěkná, měla práci, která ji bavila, nerozumím, co se jí v té hlavě semlelo, že se rozhodla ukončit život skokem pod vlak,“ dodala s pláčem.

Měla krásný vztah se sestrou i s bratrem, ale i s rodiči. I když byli rozvedení a oba dva pracovali v zahraničí, pro děti si vždy našli čas. Ivan jezdí s kamionem po celé Evropě, Alenka pracuje v Německu. Musel to být pro ně obrovský šok, když jim oznámili, že Míša už nežije,“ dodala s pláčem.

Když si pomyslím, že v neděli 7. ledna jsme jí blahopřáli k narozeninám a netušili jsme, že jsou to její poslední, je mi z toho zle,“ zavzpomínala na nedávně chvíle pomíjivého štěstí. „Promiňte, už nejsem schopná nic říct, puká mi srdce od žalu,“ ukončila rozhovor nešťastná příbuzná.

Sebevražda v přímém přenosu: Muž se nechal uštknout hadem kvůli neštastné lásce

BleskZMRDI ( 19. ledna 2018 21:08 )

 ***i cesky pojebani. Smrt tomu kto tuto picovinu napisal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání