Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná Patrícia (†21) vyskočila po hádce s přítelem z okna, Lukáš jí poslal do nebe vzkaz

Krásná Patrícia skočila z okna po hádce s přítelem.
Krásná Patrícia skočila z okna po hádce s přítelem.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
6. února 2016
19:54

Křik, nářek a slzy. Hádku s přítelem Slovenka Patrícia (†21) neustála. Rozhodla se, že raději skočí z okna v pátém patře paneláku v Košicích, kde bydlela. Po tragédii byla převezena do nemocnice. Tam ale bohužel vydechla naposledy.

Tragédie se stala v pátek krátce před půlnocí. Potvrdila ji policejní mluvčí Jana Mésarová. Co skutečně stálo za důvodem sebevraždy krásné dívky, je stále předmětem vyšetřování, vše ale nasvědčuje tomu, že Patrícia vyskočila z okna v afektu po hádce s přítelem.

Záchranáři dělali vše, co bylo v jejich silách. „Mladou ženu jsme oživovali na místě a s vážnými poraněními hlavy a krku jsme ji převezli do Univerzitní nemocnice v Košicích,“ řekl webu Topky.sk mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Při pádu utrpěla Košičanka zranění, kterým druhý den v nemocnici podlehla,“ dodala policejní mluvčí. Případ strážci zákona vyšetřují jako trestný čin ublížení na zdraví. Je však pravděpodobné, že bude brzy překvalifikován na usmrcení.

Rodina a přátelé se nemohou se smrtí Patrície smířit. Dívka studovala obchodní akademii a pracovala jako operátorka. Špatně nese smrt své milé i přítel Lukáš, se kterým se v osudnou noc pohádala. Na sociální síti jí napsal dojemný vzkaz do nebe.

Vždycky tě budu milovat, lásko moje, nikdy na tebe nezapomenu. Strašně moc mi chybíš, stále tomu ještě nemohu uvěřit a asi nikdy to nepochopím. Nevěřím tomu, že tě už nikdy nebudu moci obejmout, dát ti pusu, že se na mě nikdy neusměješ a nepovíš mi, že mě miluješ. Nic tu bez tebe nedává smysl, všechno pěkné je pryč,“ napsal.

Lukáš poslal Patrícii do nebe dojemný vzkaz. Lukáš poslal Patrícii do nebe dojemný vzkaz. | Facebook

lukasonik ( 30. srpna 2016 09:03 )

Nechápu proč by to mělo být kvalifikováno jako ublížení na zdraví nebo usmrcení ?? Kdyť z toho okna snad skočila sama ne ?? To,že byla duševně nemocná,za to snad kluk nemůže..

adriM ( 29. srpna 2016 10:28 )

To tam stál a pozeral ako otvorila okno a skočila? A potom robi zo seba chudáka? Zabrániť jej nemohol v tom aby skočila ale písať odkazy potom dokáže? Hm neviem...

Sonnnia ( 12. února 2016 14:04 )

Vy jste se nikdy s nikým nepohádal a přitom miloval?

rumungro ( 7. února 2016 16:39 )

Ona vyhrožovala a on ji k tomu vyprovokoval,pak píše jako do nebíčka-on je psychopat. Jak je ale vidět,tak to chce skákat aspoň od 8 patra výš.Doufám,že se netrápila.

ellenic ( 7. února 2016 12:23 )

Když ji tak miloval , tak proč se odehrála taková hádka, po které vyskočila z okna v 5. patře. Chudák holčina, zmařený život a chlapec si bude žít dál. Co udělal pro to, aby nevyskočila. Nic .

Zobrazit celou diskusi