Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka (†41) zastřelila svá dvojčátka (†6), pak se sama zabila

Autor: shp - 
30. srpna 2017
20:00

Krásná a mladičká dvojčátka Makalya a Addison Henningovy (obě †6) byla nalezena v tratolišti krve jejich zděšeným a uplakaným dědečkem Dennisem. Ten je našel v jejich domově nedaleko Chicaga s prostřelenou hlavou i jejich matku a svou snachu Celisu (†41). Vše nasvědčuje tomu, že jde o jasný případ dvojnásobné vraždy a sebevraždy.

Podle policie měla dvojčátka i jejich matka střelnou ránu na hlavě, přičemž ta u Celisy vypovídala o tom, že si ji žena způsobila sama. Ženin tchán promluvil pro Chicago Tribune o tom, jak našel mrtvoly v pondělí doma, když s dcerkami zůstala matka sama.

Dennis vysvětlil, že ho zkontaktoval jeho syn, který dělá instalatéra, protože měl o svou rodinu strach, když mu jeho manželka nezvedala telefon. „Truchlí. Je to tragédie. Doufám a modlím se k bohu, že se s tím jednou vyrovná,“ řekl tchán chicagskému listu.

Dvojčátka podle něj začala právě docházet do mateřské školky. Celisa byla za jeho syna provdaná dlouhých deset let. Policie přímo nepotvrdila, že vraždila matka, i když to naznačila. Prozradila však, že všechna těla byla nalezena v koupelně.

Sousedka Joan Paul se bavila s matkou často. Podle ní šlo o pečlivou a starající se matku. „Pokud to udělala, nedokážu si představit ten teror v jejím srdci. Ty děti byly jejím životem. Byla excelentní matkou,“ prohlásila Paul. 

Podívejte se na podobnou tragédii, která se odehrála v Čechách:

Video  Rodinná tragédie v Kladně! Matka a dcera si pokusily vzít život. Zachránil je rodinný příslušník, který k nim přišel na návštěvu.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání