Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodinný masakr na Ústecku: Vrahy do domu pustil sám Aleš S. (†63)?

Autor: bop - 
10. ledna 2018
18:59

Otřesný případ z Českého Újezdu na Ústecku, kde policisté v pondělí ráno našli tři mrtvá těla, stále vzbuzuje řadu otázek. Jedním z mrtvých má být samotný pachatel děsivého činu. Spekulace o tom, že na místě měli být pachatelé hned dva, však nabírají na důvěryhodnosti. Druhý vrah je zřejmě stále mezi námi na svobodě.

V noci z neděle na pondělí došlo v chatařské osadě v Českém Újezdu k událostem jako z noční můry. Neznámý pachatel vnikl do chaty a svázal pětičlennou rodinu páskou. Oba rodiče (†63 a †45) zabil, dvě dcery (9, 13) měl údajně znásilnit. Zabil zřejmě také rodinného psa.

Pachatel pak zřejmě na cestě před chatou spáchal sebevraždu. Jestli byl sám, však dosud bylo předmětem celé řady spekulací. Kolem čtvrté hodiny ranní se synovi (20) podařilo uvolnit a zavolal na místo policii. Brutalita samotného útoku proti rodině vyšetřovatelům napovídá, že šlo zřejmě o osobně motivovaný zločin.

Podle Deníku vyšetřovatelé v současné době pracují s teorií, že pachatelé skutečně byli dva. Minimálně jednoho z nich pak měla rodina zřejmě znát, protože ho otec rodiny, Aleš S. (†63), údajně sám vpustil dovnitř do domu. Vyšetřovatelé proto na místě činu sledovali hlavně stopy bot v bahně a pátrali například i po cigaretových nedopalcích.

Jedna z verzí mluví o tom, že za činem může stát zhrzený milenec mrtvé ženy, která se po aféře vrátila zpět ke svému manželovi. Mrtvý útočník má být starší muž s bohatou kriminální minulostí. 

VIDEO: Vražda v chatové kolonii v Ústí: Obětí je víc!

 

oshona ( 11. ledna 2018 00:09 )

Si děláš p***, ne!?

sporty ( 10. ledna 2018 21:44 )

To jistě vyšetřují s ohledem na stav dětí, šok na entou . HNUS celé .

meggie05 ( 10. ledna 2018 21:31 )

To je Kocourkov..kdy se to stalo,vzdyt to uz je par dni a oni nevi,kdo je ta mrtvola pred domem? Tak to uz je trochu silna kava,ne? Jejich deti nebyly ve veku batolat..tedy mluvit umi Kvuli marihuane,kterou si pestoval na zahrade? Logicky..pokud by mu chteli tu urodu tam posbirat..pockaji v noci az bude tma v dome..narezou si ji a klidnym krokem odchazeji..jiste by nepostrileli manzele a pak si ji sli narezat?

villon ( 10. ledna 2018 20:31 )

Byl to hnusnej křivák. Možná "slušnější" než Kléma s Tondou Zápotockým, ovšem ještě horší než sračky jako Dubček, Císař, Smrkovský a spol. Hajzl to byl srovnatelný se Svobodou. Fuj tajbl.

Monikay ( 10. ledna 2018 19:39 )

Policie zatím nepustila všechny informace...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání