Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (5) si předčasně rozbalil vánoční dárek, otec ho za to brutálně zbil

Autor: lm - 
21. prosince 2017
14:59

Krutý otec z amerického města Okmulgee nejspíš navždy zničil malému chlapci Vánoce. Pětiletý Ayrian si od něj vysloužil tvrdý výprask jen kvůli tomu, že si předčasně rozbalil vánoční dárky. Tyran už byl zatčen a skončil ve vězení.

Wesley McCollum (22) byl zatčen v sobotu večer místního času poté, co na něj jeho přítelkyně Bridgette zavolala policii. Matka totiž po návratu domů našla svého pětiletého chlapečka ležet v posteli s podlitinami a šrámy po celém těle. Nevlastní otec ho měl zmlátit páskem kvůli tomu, že Ayrian našel a otevřel vánoční dárky.

Tyran byl zatčen a skončil ve vazbě. Pár se spolu staral o dvě děti, matka by ale nikdy neřekla, čeho je její partner schopen. Za 10 měsíců, co byli spolu, prý na děti nikdy ruku nevztáhl.

"Wesley mi řekl, že se Ayrian dostal do problému, když ukradl dárek pod stromečkem a otevřel ho. Tvrdil, že se to stalo těsně předtím, než jsem přišla, a za trest ho nechal stát v rohu a pak ho poslal do postele. Nic mi nepřišlo divné, dokud Ayrian nevstal na jídlo. Slovy nemohu vyjádřit, jaké to je vidět své dítě v takovém stavu a nevědět, co se stalo. Ihned jsem k němu přiběhla a plakala jsem, objímala ho a chtěla jsem, aby mi to vysvětlil. 'Wesley mi moc moc ublížil, mami,' opakoval neustále," popsala šokovaná matka. "Je to ta nejhorší spodina na světě," dodala na adresu svého bývalého partnera s tím, že už požádala o zákaz přiblížení.

pistalka1974 ( 18. února 2018 15:11 )

Tohle udělat mému synovi, tak o toho agresivního fotra - zmetka - rozmlátím ve vzteku židli! V takové situaci bych za sebe fakt neručila a dotyčný pán by z toho ve zdraví nevyvázl!!!!

oliiiii3 ( 5. ledna 2018 16:26 )

Chudinka, tyhle vánoce bude mít stále před sebou, na ně jen tak nezapomene. Udělala moc dobře že to na něj řekla.

jany ( 21. prosince 2017 18:55 )

bohuzel, pro tyhle husy josu nasilnici atraktivni

alideda ( 21. prosince 2017 17:50 )

v 15ti ho podreze a udela dobre ..

ellyane ( 21. prosince 2017 17:47 )

 Dobrý den všem, chudinka malá....zpráskat toho debila do bezvědomí, aby okusil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání