Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V mercedesu se vybouralo pět lidí: Tři jsou těžce ranění

Autor: ČTK, csk - 
10. prosince 2017
09:21

V sobotu večer se na Zlínsku při dopravní nehodě zranili cestující osobního vozidla. Následně byli převezeni do nemocnice. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Mladí lidé se zranili při srážce osobního auta zn. Mercedes na Zlínsku. Nehoda se stala v sobotu večer kolem půl desáté u Halenkovic, v autě dohromady cestovalo pět lidí. Všichni zranění skončili v nemocnici, sdělil ČTK mluvčí zlínských hasičů Roman Žemlička. Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

 

„Zdravotníci byli na místě nehody ještě před hasiči. Všech pět osob z mercedesu bylo venku z auta. Hasiči zajistili místo nehody. Následně pomohli s transportem zraněných do sanitky,“ uvedl mluvčí hasičů.

Při čekání na příjezd dopravní policie se jednomu z cestujících ve voze (šlo o mladého muže) začal zhoršovat zdravotní stav. „Byl proto přivolán další sanitní vůz, který muže a také jeho kamaráda převezl k dalšímu vyšetření do nemocnice. Do nemocnice byly odvezeny celkem čtyři zraněné osoby,“ doplnil Žemlička.

Podle policejního mluvčího Vladislava Malcharczika v autě cestovalo pět lidí ve věku 18 a 19 let, šlo o tři mladíky a dvě dívky. Zranění byli podle policie všichni cestující. "Při nehodě tři z nich utrpěli těžká zranění, dva lidé byli zraněni lehce," řekl dnes ČTK policejní mluvčí. Dechová zkouška u řidiče byla negativní, škoda byla vyčíslena na 135.000 korun, doplnil policejní mluvčí.

VIDEO: Dopravní nehoda osobního auta s vozidlem záchranářů u Jižní spojky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání