Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bývalá sexuální otrokyně teroristů: Konečně našla lásku, teď plánuje svatbu

Bývalá sexuální otrokyně teroristů: Konečně našla lásku, teď plánuje svatbu.
Bývalá sexuální otrokyně teroristů: Konečně našla lásku, teď plánuje svatbu.  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
25. listopadu 2017
15:36

Fareedu unesli teroristé Islámského státu, když jí bylo 16. V té době snila o tom, že z ní bude učitelka, stala se ale sexuální otrokyní. Čtyři měsíce ji hromadně znásilňovali téměř každý den. Když se jí podařilo utéct, bála se, že už ji nikdo nebude chtít. V jednadvaceti ale konečně našla lásku. A nyní plánuje svatbu.

Fareeda Khalaf trpěla v zajetí neuvěřitelným způsobem. Kromě denního znásilňování ji teroristé i bili a to tak krutě, že měla lebku zlomenou na třech místech a dočasně přišla o zrak. Aby týrání unikla, několikrát se pokusila o sebevraždu. Po čtyřech měsících se jí se skupinkou dalších dívek podařilo utéct při přesunu do Sýrie. 

Celé to začalo, když v roce 2014 teroristé ISIS v jejich vesnici pohrozili, že kdo nepřestoupí na islám, toho zabijí. Ve vesnici žili především Jezídové, mezi nimi i Fareedina rodina. Ženy a dívky shromáždili v místní škole, muže popravili. Fareeda tak přišla o otce. Později byla oddělena i od své matky a sester. 

"Dělali všechny představitelné věci, které byste nechtěli, aby někdo dělal ani zvířeti. Byli jsme znásilňovány, ponižovány. Každý den si nás vyměňovali mezi sebou," popsala Fareeda.

Fareeda po 4 měsících unikla a setkala se opět s matkou i bratrem, který přežil masové vybití vesničanů. Po půl roce rodina utekla do Německa, kde Fareeda brzy poznala Naznana Eliase.

Pár se před pár dny zasnoubil. "Nemyslela jsem si, že by mě někdo vůbec chtěl, po tom všem, čím jsem si prošla," dodala Fareeda. 

sores ( 25. listopadu 2017 17:31 )

Takových zrůdností jsou schopni opravdu jen mužský,znásilňovat hromadně dítě, v 16ti je to ještě dítě ani ryba ani rak jak se říká. Kéž by jim ty ptáky upadly a někdo je zaživa mučil za tu bestiálnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání