Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž držel ženu 10 let ve sklepě, zplodil s ní dvě děti

Autor: shp - 
23. listopadu 2017
20:35

Teprve devatenáctiletá Rumunka odjela do italského města Lamezia za prací. Zaměstnala ji starší žena jako svou ošetřovatelku. Jenže když důchodkyně zemřela, začalo pro mladou dívku hotové peklo na zemi. Syn její někdejší zaměstnankyně ji uvěznil a začal znásilňovat.

Přemohl ji a zamkl do sklepa. Místnost neměla okna, vodu, elektřinu. Jako postel měla krabice. Dveře zamkl na řetěz. Do sklepa pak chodil dívku opakovaně znásilňovat.

Tento teror trval dlouhých deset let. Během nich porodila Rumunka násilníkovi dvě děti. I ty s ní pak žily ve sklepě. Znásilňování své matky pravděpodobně přihlížely.

Na děsivý případ se přišlo náhodou. Muž totiž jel se starším dítětem v autě, když je zastavila policie při rutinní kontrole. Mužům zákona se nezdálo, že je dítě špinavé a má na sobě otrhané oblečení.

Když pak přijeli do domu věznitele, nestačili se divit. Z toho, co našli ve sklepě, se jim udělalo zle. Ital byl samozřejmě zatčen a z basy se jen tak nedostane. Rumunka i její děti byly převezeny do bezpečí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání