Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jiří Kajínek (56) tvrdí: Okrádal jsem komunisty a zlato tavil v Německu!

Autor: kon - 
11. listopadu 2017
18:52

Vykrádal byty, bral hlavně šperky. Teď se o tom Jiří Kajínek (56), muž odsouzený za dvojnásobnou vraždu na doživotí a omilostněný prezidentem, rozpovídal v dokumentu, jehož první část vysílá už v neděli televize Prima od 20:15.

„I krást je práce, často jsem se u toho zapotil,“ vypráví v dokumentu Kajínek a popisuje i další zajímavosti. „Okrádal jsem komunisty. Dlouho jsem si také myslel, že to těm lidem zaplatí pojišťovna. Jenže nikdo jim nic nezaplatil, protože jsem nepoškodil zámek. Tak jsem pak začal poškozovat zámky,“ prozradil. Kajínek řekl i to, co s lupem dělal.

„Zlato jsem pašoval přes hranice do Německa a nechával ho roztavit. V Berlíně jsem za něj totiž dostal víc peněz než v Praze,“ tvrdí bývalý vězeň. Všechno zlato ale neroztavil. „Za první republiky se dělaly nejkvalitnější šperky. Byly to tak úžasné věci, že by byl nesmysl je roztavit,“ řekl Blesku. Kam a jak je schovával, ale neprozradil. „Variant bylo hodně. Ale ani manželé si neříkají úplně všechno,“ usmál se Kajínek.

Vše o Jiřím Kajínkovi naleznete: ZDE!!!

Unikátní publikace o nejznámějším českém vězni Jiřím Kajínkovi. Unikátní publikace o nejznámějším českém vězni Jiřím Kajínkovi. | Blesk

VIDEO: Ukázka z Já, Kajínek! Kvůli komu před kamerou pláče?

Video  Ukázka z Já, Kajínek! Kvůli komu před kamerou pláče?  - FTV Prima
Video se připravuje ...


salto ( 13. listopadu 2017 08:03 )

Tedy další disident, který rozebíral systém zevnitř. Bravo

vihor ( 12. listopadu 2017 12:28 )

Tak v době před rokem 1989 se k velkým penězům, valutám a zahraničnímu zboží nedostal opravdu nikdo jiný než komunisté nebo jejich dobří kamarádi. Zbytek národa strádal od výplaty k výplatě a byl rád, že dostane v mlékárně čerstvé mléko a v masně trochu masa. A jednou za měsíc možná i kubánské pomeranče. Takže Kajínkovo zaměření na komunisty vycházelo spíš ze zlodějského pragmatizmu než z nějakého politického odboje, obyčejným lidem nebylo nic moc co hodnotného ukrást.

vihor ( 12. listopadu 2017 08:34 )

Navíc Kajínek je stejný psychopat jako Babiš, takže osobnostně by si velmi dobře sedli. Život obou je založen na dokonalém využívání a manipulaci všech okolo. Takže v nejbližších týdnech očekávám zprávu, že Kajínek vstupuje do ANO. Babiš potřebuje hlavně lidi na špinavou práci, likvidaci nepohodlných lidí a konkurence. V Babišově firmě, teda pardon České republice, by tedy Kajínkovi asi opravdu nejlépe sedla práce někde na ministerstvu vnitra. Ti jeho bývalí bachaři se ještě budou divit, až jim tam Kajínek přijede na inspekci a na místě je propustí.

proboha_to_snad_ne ( 12. listopadu 2017 08:12 )

---ze tento sebezahledeny patologicky kriminalista je velkym hrdinou v knedlikove svedci jen o tom, ze v nasi maly 10ti milonovy ***i to bude jako doposud - na ho-v-no

hufnagll ( 12. listopadu 2017 04:25 )

Babiš hledá odborníky do vlády a tady má jednoho na post ministra nebo na policejního prezidenta.Jsem přesvědčen že pan Kajínek by se svými zkušenostmi dovedl pořádně zatočit s kriminalitou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání