Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Stanislav (38) byl napaden psem: Krvácení zastavoval vlastními prsty!

Autor: vet - 
28. října 2017
15:12

Americký staford Drago napadl na Mladoboleslavsku křížence Frenkiho a jeho majitele Stanislava (38), který krvácení zmírňoval vlastními prsty.

Stanislav s Frenkiem přijeli domů, vystupovali z auta, když v tom se přihnal Drago, pes sousedů. „Drago šel po Frenkiem, chtěl jsem je dostat od sebe, ale nešlo to. Zkusil jsem dostat Frenkieho přes plot, ale pokaždý, když jsem se o to pokusil, tak ho Drago stáhl k sobě. Byl asi zmatený, takže najednou kousl i mě.“ popisuje Stanislav celou nešťastnou příhodu. 

Nikdo mu nepomohl

K celé nehodě se jako první dostal otec majitele psa, který je na invalidním vozíku. Následně za ním se přihnala manželka s lopatou, která od sebe zvířata odehnala. „Ležel jsem tam s Frenkiem, křičel jsem, že krvácím a potřebuju pomoc.“ popisuje zklamaný Stanislav, který se pomoci sousedů nedočkal. 

Vzpomněl si ale, že má v kapse mobil, a zavolal své matce „Dokázal říct jen, mami, já krvácím. Byli jsme u něj za pět minut. Byl celý bílý, v noze měl obrovskou díru a v ní nacpanou ruku, aby tolik nekrvácel. Kolem byla spousta krve,“ popisuje Stanislavova matka.

Poté, co záchranná služba informovala policii, která případ uzavřela jako přestupek, Stanislav podal trestní oznámení na státní zastupitelství v Mladé Boleslavi. „To, že se poperou psi, se může stát, ale že mi nepomohli, to nechápu,“ vysvětluje Stanislav.

VIDEO: Útok psa zachytila kamera na domě.

Video  Útok psa zachytila kamera na domě.  - ARA
Video se připravuje ...

villon ( 28. října 2017 17:44 )

Pejskaři bi se měli vyhubyt navzájem a slušný lidi by pak mělo pokoj od dotěrnejch uslintanejch smradlavejch a krvežíznivejch bestyjí. Pes patří do klece s elektrickým a vodním příkopem do zoo.

kiwi65 ( 28. října 2017 17:25 )

 Po těch pár škrábancích mu šlo o život?Chce ten zamindrakovanej deb.il vidět moje fotky po popálení aby viděl jak vypadá úraz????

naidka ( 28. října 2017 16:20 )

Pan Stanislav předvedl velké divadlo a na noze dohromady nic nemá, kde by se mu do rány vešla celá ruka, Bleskáči zase perlí.

naidka ( 28. října 2017 16:17 )

Nemusíš litovat, video stopáže 30 min., 28 min. pohled na zavřenou bránu a v posledních dvou minutách někdo vykládá nákup z kufru.

moiaza ( 28. října 2017 16:13 )

Kolik lidí ještě bude pokousaných, než si nezodpovědní majitelé psů uvědomí, že pes je šelma a nikoliv jejich neškodný mazlíček. Drtivá většina lidí co vlastní větší rasu a bojové plemena, nemají se psy téměř žádné zkušenosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání