Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Otec poslal dceru (†3) v noci ven na hanbu: Po 2 týdnech našli tělo

Autor: aba - 
23. října 2017
10:28

Teprve tříletou Sherin poslal její otec na hanbu ve tři hodiny ráno, když odmítla dopít mléko. Zhruba za patnáct minut zmizela. Po více jak dvou týdnech našla policie tělo o kterém věří, že patří holčičce.

Otcem bez slitování je Wesley Mathews (37), který svou dceru vyhnal ven v noci 7. října okolo třetí ráno. Bylo to za trest, protože dívka nedopila mléko, které ji dal. O patnáct minut později už ale u stromu, kam ji poslal stát, dívku nenašel.

S oznámením o zmizení malé Sherin z neznámého důvodu otálel dalších pět hodin. Policie v americkém Texasu rozjela obří pátrací akci a po více jak dvou týdnech našla tělo, o kterém věří, že je Sherinino. Identitu ještě potvrdí testy DNA.

Příčinu smrti policie zatím nezná a měla by ji určit pitva. Otec dívky, Wesley, byl zadržen a obviněn z ohrožení dítěte. Objevení těla, které leželo zhruba kilometr od místa, kde měla stát holčička na hanbě, ale může vést i k dalším obviněním.

Sociálka už rodině zabavila i starší dítě, čtyřletou holčičku, a podle informací televize NBC to nebyl první kontakt sociálních pracovnic s touto rodinou. Matka i otec si každý pořídili svého právníka a přestali spolupracovat s policií.

Video: Tříletá holčička darovala vlásky dětem s rakovinou

majojo ( 23. října 2017 14:20 )

Sociálka zabavila dítě? On je to televizor? A připlácla a ně i žlultou nálepku?

sores ( 23. října 2017 11:11 )

Okamžitě bez soudu ty bestie posadit na elektr.křeslo. Naš.u.kají si děti a pak na ně kašlou a ti chudáčci to odnesou životem. Tak smrt za smrt!!! Zrůdy to jsou a ne milující rodiče

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání