Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vražda maminky Veroniky (†27): Její rodiče bojují o vnoučka. Žije u manželky vraha!

Autor: ljš - 
20. října 2017
10:18

Vyrůstá daleko od svých blízkých v domácnosti pro něj úplně cizí ženy. Malému Míšovi je teprve osm let, prožil si už ale spoustu bolesti. Před rokem a půl byla na Slovensku zavražděna jeho maminka Veronika (†27) a z vraždy obvinili jeho otce. Místo aby chlapečka vrátili k rodině, musel zůstat v Německu u své macechy.

Sedmadvacetiletá Veronika byla zavražděna v srpnu 2016, podle policie zřejmě právě kvůli sporu o malého Míšu. Osudnou noc ji z domu vylákal její řecký expřítel Michail pod záminkou, že jí z Německa, kde žil s novou partnerkou, veze syna. V autě měl pravděpodobně i komplice, s jejichž pomocí odvezl zoufalou mámu, oblečenou jen v noční košili, za vesnici. Vystrašená Veronika z auta utekla, vrah ji ale dostihl a ubodal.

Rodiče zavražděné Slovenky prožívají obrovskou bolest, protože případ stále nebyl vyřešen a Michail se zatím nepřiznal. Mnohem horší je však skutečnost, že malý Míša stále zůstává v Německu u partnerky podezřelého, a to i přes to, že je jeho otec ve vazbě.

Nyní ze všech sil bojují o to, aby jim byl vnuk svěřen do péče. „Byli jsme v Německu u soudu,“ řekl Veroničin otec Dušan Novému Času. „Dosud nám Míšu nedovolili vidět. Ale vypadá to tak, že brzy by k tomu mohlo dojít,“ dodal. Rodina si nechce ani představit, co u macechy chlapeček zažívá.

Dceru už jim nic nevrátí, doufají ale ve vrahovo potrestání a především návrat vnoučka. „Nejradši bychom byli, kdybychom už mohli Vánoce strávit společně,“ přeje si zoufalý dědeček.

Slovenskem otřásla také vražda dvacetileté Nikoly. Podívejte se na video:

beruska56 ( 21. října 2017 16:53 )

Přesně tak dobře jí tak krávě joooo exotika je zrádnáááá

ellka ( 20. října 2017 13:59 )

Teraz starým rodičom chýba vnúčik, ale keď ho dali 5-ročného dobrovoľne na rok otcovi do Nemecka, lebo vraj mu nevedeli nájsť na Slovensku škôlku, tak nechýbal ani starým rodičom, ani matke. Ťažko niekto uverí že dieťa v predškolskom veku, kedy je škôlka povinná, nevedeli nikde umiestniť. Zrejme sa o dieťa ani nezaujímali, lebo 5-ročné by už vedelo povedať s kým v Nemecku žije a teraz tvrdia že nevedeli že otec dieťaťa žil so ženou a mal s ňou ďalšie dieťa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání