Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pedofil, který znásilnil Verunku (10): Šokující zpověď třídní učitelky

Autor: bop - 
21. května 2017
10:45

Otřesný případ znásilněné školačky Veroniky (10) ze Slovenska vyděsil nejednoho rodiče. Co je zač Marek (35), který má hrůzný čin na svědomí? Na první pohled prý při setkání působí důvěryhodně a mile. Skutečnost je ale úplně odlišná! O jeho mládí promluvila jeho bývalá třídní učitelka.

Když šla 3. května malá Veronika z kostela, obrátil se jí život naruby. Marek za volantem jí nejprve nabízel pivo a cigarety, a když holčička odmítla, nabídl jí, že ji alespoň sveze domů. Podle Verunky muž působil velmi mile, slušně a důvěryhodně, proto v ní nevyvolal strach.

Zdá se, že stejně Marek dokázal zapůsobit i na jiné. Podle jeho manželky se k ní vždy choval dobře a láskyplně. Za milou fasádou se ale ukrývá problematické nitro. Pro slovenský server Pluska.sk promluvila jeho někdejší třídní učitelka a podle jejích slov nebyl žádné neviňátko ani v dospívání.

„Byl velmi nevyzpytatelný. Kromě toho se špatně učil, vyváděl a byl někdy nekontrolovatelný. Mnohokrát jsme ho upozorňovali na pořádek a aby byl disciplinovaný,“ prozradila žena, která ho učila na gymnáziu v Námestově. Kvůli špatnému chování a mizerným studijním výsledkům skončil už v prvním ročníku.

Nezvladatelné chování vyčlenilo Marka z kolektivu. „Jeli jsme i na výlet, ale jeho jsme pro špatné chování nevzali. Nemohla jsem si dovolit riskovat,“ popisuje učitelka Markovu pubertu.

VIDEO: Desetiletou školačku pedofil znásilnil cestou z kostela.


A problematická byla možná celá rodina. Když chtělo gymnázium řešit Markovy problémy s rodiči, těžce narazilo. „Jeho matka byla párkrát ve škole, dokonce vynadala učitelům,“ vzpomíná pedagožka. Po prvním roce musel odejít na jinou školu.

Problémy se ho ale nedržely jen při studiu. Když později nastoupil do zaměstnání, podle jeho okolí často pil a nejspíš užíval i drogy. Také není jisté, jestli netrpěl nějakou duševní poruchou. „Užíval léky, léčil se, ale zřejmě to nepomohlo, nebo vysadil léky, a proto byl takový, jaký byl,“ prozradila Markova známá.

VIDEO: Soudce skončil kvůli výroku ke znásilněné: „Proč jste nedržela kolena u sebe?“

pupak ( 22. května 2017 20:48 )

Já vždycky myslel, že si navzájem vrtají hnědky proto, že si nejsou schopní najít holku. A oni z nudy.

jany ( 21. května 2017 17:37 )

asi to nebyla rodina s beznymi ehm navyky

anka ( 21. května 2017 17:09 )

kolik vam je, ze jste takovy homofobik?? 60??70??? ze by tajny gay, ktery nemel odvahu se priznat??? ze vas to tak tankuje a navic to nema vubec nic spolecneho s tematem.....Ale jak se rika, kdo chce psa biti, hul si najde. Chodit sem denne a hlasit nenavist, vas zivot musi byt plny odpadu, protoze jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

1917 ( 21. května 2017 15:38 )

U cikánů je to normální a nikdo o tom nepíše, ne že bych s tím souhlasil, ani náhodou. 13-14 leté cikánky mají děti a byl za to někdo někdy z této komunity potrestán? Naopak, běžně se za otce označí nejstarší z kmene a cikáně po jeho smrti bere doživotně sirotčí rentu. Pracovat samozřejmě nikdy nebude, to se u nich nenosí, jinak hned hrozba dyškrymynácijou!!!!!

vosavopruz ( 21. května 2017 14:45 )

já jsem jako hodně malej normálně dělal výlety do města a nic se mi nestalo. Je fakt že dneska je divná doba a lidi mnohem zkaženější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání