Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romanova přítelkyně utekla s bývalým do Prahy: Muži ruply nervy a pobodal kamarádku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: aba - 
22. května 2017
05:10

Tragédie způsobená jedním telefonátem. Když se Roman (27) během oslavy narozenin dozvěděl od své přítelkyně, že jela se svým bývalým do Prahy, pobodal svoji kamarádku. 

Jak informoval server cas.sk, k celé události došlo v úterý, v Trenčíně na Slovensku. Roman se s přáteli vracel z oslavy narozenin a byl notně posílený alkoholem. V tom mu měla zavolat jeho přítelkyně, že je se svým bývalým v Praze, a Romanovi ruply nervy.

Bezmyšlenkovitě vzal nůž a svoji kamarádku Lilianu (22) bodnul do břicha. Roman měl svého činu okamžitě začít litovat a prý poskytoval dívce první pomoc. Zavolat měl i záchranku. 

Muž se později se k činu přiznal i policii. Zajímavé je i to, že se ho kamarádi snažili nejspíše krýt. ze začátku totiž měli hovořit o pokusu o sebevraždu dívky, až později Liliana přiznala, že ji bodl právě Roman. Ten měl ještě po půlnoci v krvi 1,33 promile alkoholu a test prokázal, že byl pod vlivem omamných látek. Hrozí mu 4–10 let odnětí svobody. 

K podobnému případu došlo i v Čechách. Na Slapech tu během hospodské hádky pobodal muž svého soka. Na video z místa činu se podívejte níže:

kukuku ( 22. května 2017 07:24 )

Ty dva případy se jeví jako podobné jenom autoru článku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání