Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilá matka nabourala do opilé dcery: Po nehodě se chtěly fotit s policisty

Autor: lm - 
10. února 2017
15:56

Ve slovenském Prešově se stala nehoda, která se jen tak nevidí. Na frekventované silnici se tu srazila matka s dcerou. Obě zpité pod obraz! Po nehodě ale byly ve viditelně dobré náladě.

Matka (62) s dcerou (35), obě jménem Beáta, se srazily na frekventované křižovatce v Prešově. Přivolaní policisté zjistili, že obě usedly za volant notně opilé. Starší podle TV JOJ nafoukala 1,5 promile, mladší 1,81. Ženy si z nehody nic nedělaly a v dobré náladě se dokonce chtěly s policisty fotit. Obě ženy měly problém nejen s řízením, ale i s chůzí.

Kdo nehodu zavinil, nebylo zprvu jasné. Ženy se totiž začaly hádat, kdo do koho naboural. „Já jsem nenabourala, nabourala moje matka do mě,“ tvrdila TV Markíza dcera. „Já nemám pocit, že by jela přede mnou,“ oponovala matka. Podle televize narazila skutečně matka do dcery. Na otázku, zda je normální, že usedly za volant opilé, odpověděla dcera: „Je. Na východě je.“

Dcera prý usedla za volant, protože potřebovala kvůli těžkému kašli nutně navštívit svou obvodní lékařku. Proč za ní vyrazila i její matka, není známo. Dvaašedesátiletá žena je přitom místní známou oční lékařkou. „Mně je to úplně jedno,“ odpověděla starší žena na otázku reportérů, zda se nebojí, že půjde do vězení.

Ženy si policisté odvedli s sebou do policejní cely. Nevyhnou se obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jim hrozí až rok ve vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání