Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka, kterou fotil vrah z Doubice, promluvila: Byl to takovej mamánek!

Autor: ljš - 
2. října 2017
16:08

Toužila po fotkách s kamarádkou, za objektivem byl přitom budoucí vrah! Televizi Prima se ozvala dívka, která se před lety stala objektem zájmu Martina Ch., který se přiznal k vraždě čtrnáctileté dívky a pokusu o vraždu její o dva roky starší kamarádky.

Na fotoserver, který ukazuje podivnou zálibu Martina Ch. ve velmi mladých dívkách, upozornila na svém Facebooku právnička Klára Long Slámová, která zastupuje rodinu oběti.

Na snímcích, které vznikaly mezi lety 2007 a 2013, je také mladá žena, která se ozvala televizi Prima. Podle svých slov tehdy na focení ale neviděla nic špatného. „Tak zaprvý nám bylo sedmnáct v tý době, takže jsme byly puberťačky. No, takže my jsme chtěly jako že ty fotky... jako nejlepší kamarádky fotky – mně to nepřišlo nějaký v tý době divný...,“ řekla.

Skutek, ke kterému se Martin Ch. přiznal, ji naprosto šokoval. „V životě by mě to nenapadlo, my jsme ho vždycky měly za takovýho trošku podivína, ale s tím, že to byl takovej mamánek, ne že by to byl nějakej úchyl,“ vysvětlila.

S obviněným navíc byla dál v kontaktu. „My jsme si i psali, co jsem byla v Kanadě. On se mě ptal normálně, jakej je tady život, protože já už jsem tady delší dobu, ale na mě nikdy nic, já nevím, jestli měl nějaký pedofilní sklony, tak my už jsme byly docela dospělé v tý době. Tak asi jsme nebyly v jeho hledáčku,“ dodala.

Zda byly objektem fotografování i školačky, které Martin Ch. brutálně napadl, není zatím známo. V Doubici se prý ale několikrát chlubil tím, že s různými dívkami natáčí lechtivé snímky. „Další profil má na jednom pornoserveru, který zde zveřejnit nelze,“ uvedla navíc na svém Facebooku Slámová.

Martinovi Ch. nyní hrozí za vraždu a pokus o vraždu 15 až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání