Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příbuzní rodiny vyvražděné v Lázních Bělohrad: Drsný vzkaz obviněnému!

Autor: ljš - 
19. srpna 2017
07:03

Chtěli by pro něj ten nejhorší trest! Příbuzní rodiny, z jejíhož vyvraždění je obviněn devětadvacetiletý Martin P., jsou z tragédie stále v šoku. Ulevilo se jim však, když padlo obvinění.

Martin P. podle policie v neděli brutálně zavraždil svou přítelkyni Markétu, dvouletého syna Filípka a také tchyni Annu, u které čerstvě bydleli. Událost zcela otřásla celou rodinou, která o vině obviněného nepochybuje.

„Konečně ho obvinili, vraha jednoho, ať shnije v base,“ napsala na Facebooku sestra nejstarší zavražděné, která žije na Slovensku. „Konečně, ha*zl jeden. Ať zkape. Vždyť to není člověk a ani zvíře, je to satan v lidské kůži,“ dodala další z pozůstalých.

Ženy reagovaly na obvinění, které v případu padlo, až po pěti dnech. Martin P. byl totiž v době vraždy pod vlivem drog, v absťáku pak zdemoloval a znečistil dvě policejní cely a musel být převezen na psychiatrii. Vyslechnout ho tak policie mohla až ve čtvrtek, kdy padlo obvinění a soud ho následně poslal do vazby.

Martinovi P. za brutální trojnásobnou vraždu hrozí doživotní trest. Jeho advokát Martin Knob se však bude snažit dokázat, že v době činu nebyl příčetný. „Co se týče obhajoby, tak budeme zřejmě navrhovat zkoumání duševního stavu obviněného, který se necítí zdráv po duševní stránce,“ řekl u vazebního soudu.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

 

aeraluna ( 19. srpna 2017 13:13 )

Jistě...zase jeden úplný chudák. On přece za nic nemůže, byl případně nebyl a potřeboval být pod vlivem drog. Vyberte si co libo, stále chudák. Tenhle přístup nechápu - když má pachatel dopravní nehody prokázán alkohol nebo drogu v těle, jde jasně o přitěžující okolnost. Tento případ budou posuzovat...to snad není pravda.

lunatic ( 19. srpna 2017 10:21 )

To jsou mile povzbudivá,lidsky - teplá slova ,jsem totiž psychopat

lunatic ( 19. srpna 2017 10:15 )

Obviněnému se evidentně nechce pracovat a tak zvolil tuto alternativu,než aby byl vyškrtnut z evidence Úřadu práce ,ale - mohu se mýlit,protože neomylný je jen a pouze Bůh

bittvera ( 19. srpna 2017 10:12 )

Drogy bral dobrovolně, tak ať je plně zodpovědný za životy které zmařil!!!

villon ( 19. srpna 2017 09:15 )

 Tak z toho mrazí... Kde se v lidech bere tolik zloby a zášti, ještě vůči těžce nemocnému člověku? Všichni, kdo trpíme nějakou duševní poruchou víme, jak může necitlivý přístup okolí člověka zlomyt už nabobro. Lidičky, mějte se rádi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání