Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadný výběr vysoké částky v hotovosti z účtu paterčat: Má rodina problémy?

Autor: aba - 
23. září 2017
05:01

Rodina s paterčaty to nemá jednoduché. Pět čtyřletých dětí a nejstarší Antonio mají velké výdaje a rodině pomáhá transparentní účet, kam dárci mohou posílat peníze. Ale ne všechny peníze, které z účtu zmizí, mají jasný účel.

Na transparentní účet rodiny s paterčaty se může podívat každý. Stejně tak tam každý může poslat finanční dar rodině se šesti dětmi, které s sebou nesou velké výdaje i za základní věci, jako je škola a školka.

Většina výdajů, které elektronicky odchází z účtu, má jasný účel v popisu platby. Nedávno například rodina za větší sumu pořídila šatní skříně a předsíňové stěny na věci pro děti.

Účel peněz, které rodina vybere kartou z bankomatu, je ale záhadou. Samozřejmě že každá rodina s dětmi má klasické výdaje na jídlo, drogerii, oblečení a tak podobně, a tak výběry přiměřených částek nevzbuzují žádné zvědavé pohledy.

Z účtu paterčat bylo ale v hotovosti vybráno celých patnáct tisíc korun. Jediný detail, který výpis prozrazuje, je ten, že k výběru došlo v Milovicích, tedy v bydlišti paterčat. Zdali peníze vybrala matka Alexandra Kiňová nebo otec Antonín Krosčen, se neví. Známý není ani účel takto vysoké částky v hotovosti.

Rodina se teď potýká kvůli prohranému soudu s finančními problémy. Alexandra Kiňová neuspěla se svou žalobou, kterou se po Klubu dvojčat a vícerčat domáhala vydání částky shromážděné pro děti ve veřejné sbírce. Odvolací soud ji zamítl kvůli tomu, že Klub peníze už dříve převedl na magistrát, který je rodině letos v únoru předal formou daru. Kvůli tomu však matka celkem šesti dětí ztratila nárok na sociální dávky, jež dříve pobírala. Soud jí navíc nařídil zaplatit protistraně náklady na právníky ve výši 26 800 korun.

Jisté je ale to, že děti rostou jako z vody a s nimi i výdaje, se kterými se rodina musí vypořádat. Také už jistě počítá i s blížícími se Vánocemi, aby se vyhnula velkým výdajům v jeden měsíc, zvláště, když rodinná finanční situace není zrovna nejlehčí.

Video  Paterčata na srazu vícerčat  - Tomáš Koníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

egyptanka ( 24. září 2017 06:25 )

Neotravujte nás pořád s tou verbeží. Nemáte o čem psát?

klimap ( 24. září 2017 03:55 )

Přečetl jsem si všechny příspěvky a souhlas!

6010 ( 23. září 2017 22:30 )

Kdo si udělá takových dětí, tak ať se stará i kdyby měli dělat několik zaměstnání.Ostatní to dělají zrovna tak.Ať pořád nečekají s nataženou rukou, co jim dá stát na dávkách či co kdo pošle na transparentní účet.Jsou to hotoví paraziti.

agfor ( 23. září 2017 21:34 )

Jenomže ty fabriky potřbují lidi s vyšším IQ než je včerejší datum.

pjotri ( 23. září 2017 19:59 )

Recept je jednoduchy: PRACE! Decka chodi do skolky a skoly, tak alou makat!! Ja vim, ze u cigosu je to sci-fi a divim se i usima, ze jim jeste nekdo posle byt jedinou korunu.. Proc to neposilaji na psi utulky? Pes pracovat nemuze, tito "rodice" urcite ano. FUJ!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání