Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nikola, která vysílala jízdu smrti: Přítel mě opustil hned po nehodě

Autor: vet, ljš - 
11. září 2017
12:12

Vyrovnává se s nechtěnou popularitou, zdravotními následky a také s rozchodem. Nikole V. (24), která na facebooku živě vysílala jízdu, při níž se zabila její kamarádka, v exkluzivním rozhovoru Blesku přiznala, že se jí život po nehodě obrátil na ruby.

Záběry riskantní jízdy a následné nehody dvou kamarádek Nikoly B. (†21) a Nikoly V. (24) začátkem června otřásly Českem. Mladší z nich, která seděla za volantem, dělala jeden přestupek za druhým a chlubila se tím, jak překračuje povolenou rychlost, starší vše se smíchem streamovala na facebook.

V rychlosti přes 140 km/h pak ale Nikola B. nezvládla u Obrnic zatáčku a vůz narazil do dřevěné protihlukové stěny. Dívka za volantem zemřela, její spolujezdkyně vyvázla s poraněním a otřesem mozku. Teď pro Blesk o nehodě a jejích následcích poprvé promluvila.

Přiznává, že se jí pohled na život od základu změnil. "Dřív, když jsem řídila, tak jsem moc nepřemýšlela o tom, co se může stát. Teď mám větší respekt. Přemýšlím o tom, co přijde," řekla.

Kvůli nehodě také přišla o řadu kamarádů a téměř okamžitě se s ní také rozešel přítel. "Prý televize a noviny jsou na něj moc. Přišel druhý den za mnou do nemocnice a byl konec," vzpomíná Nikola.

Ze stejného důvodu prý přišla i přátele. "Nechtějí mít kamarádku, která je teď takhle populární. Vadilo jim, že na mě každý kouká a tak. To bylo ale jen pár kamarádů, od kterých jsem to mohla čekat. Ostatní zůstali," dodala.

Blesk Blesk | Blesk

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela  - Facebook
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání