Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kvůli kabelce málem přišla o život: Zloději ji táhli za autem jako zvěř

Autor: lm - 
9. září 2017
18:15

Prala se se zlodějkou a málem ji to stálo život. Američanku jdoucí po ulici chtěli okrást dva zloději v autě, jenže žena jim kabelku nechtěla vydat. Kvůli pár korunám ji vlekli ulicí za autem jako zvěř a nakonec ji dokonce přejeli.

K otřesnému incidentu došlo 9. srpna k večeru ve městečku Peachtree Corners v americkém státě Georgie a celý ho zachytila bezpečnostní kamera. Na nahrávce je vidět, kterak si dva zloději vytipovali nicnetušící ženu a rozhodli se ji okrást o kabelku.

Auto zastavilo u oběti a z místa spolujezdce vyskočila zlodějka, která se okamžitě vrhla na ženinu tašku. Napadená se ale začala bránit a skončila na zemi, ale stejně nechtěla zlodějům svou kabelku dát. Zlodějka proto skočila zpět do auta, jehož řidič šlápl na plyn a společně začali ženu, která se stále držela kabelky, za vozem vléct.

Oběť se držela ještě několik metrů, nakonec se ale musela pustit, když jí auto přejelo nohu. Žena pak s vážným zraněním končetiny skončila v nemocnici. Po krutých zlodějích nyní pátrá policie, která vypsala i odměnu dva tisíce dolarů (44 tisíc korun) za informace vedoucí k jejich dopadení.

bibs_7 ( 9. září 2017 22:30 )

A zase hnusná cerná vopice. Ty porádne kulturne obohacují i Ameriku.

diskutujici ( 9. září 2017 18:57 )

Oops, 9.srpna. Musim si konecne zajit do ocniho

diskutujici ( 9. září 2017 18:55 )

Stejne je zajimave - 9.zari a uz je tu video. Kdyz hledaji nekoho u nas, tak je pauza minimalne pul roku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání