Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chtěl podpálit mě i moji dceru, říká Soňa o muži (†63), který zahynul v plamenech

Autor: shp - 
2. září 2017
20:32

Neunesl rozchod a rozhodl se pomstít. To si myslí expřítelkyně muže (†63), který v Lokti zemřel poté, co se sám omylem podpálil. Podle Soni se pokusil podpálit její byt kvůli tomu, že ho opustila.

Polil mi rohožku, nalil to takhle za ty dveře… a zapálil,“ řekla Soňa TV Prima. Podle ní neunesl rozchod a rozhodl se pomstít jí i její dceři. Útok se mu ale vymknul z ruky a podpálil sám sebe. Soně se její byt podařilo uhasit.

Po útoku měl odběhnout do nedalekého lesíku, kde ho našli policisté a předali zdravotníkům. „Až na místě jsme zjistili, že se před dveřmi bytu polil hořlavinou muž a zapálil se. Hořící pak utekl z domu do nedaleké ulice, kde jej policisté našli a předali záchrance,“ řekl mluvčí hasičů Martin Kasal.

Expřítel Soni byl popálený až na 70 procentech těla a musel být letecky dopraven do nemocnice na Vinohradech, kde se podrobil několika operacím. Zranění však byla tak vážná, že zemřel. Případem se zabývá policie, která zjišťuje pozadí případu. Tvrzení Soni nekomentovala. 

Popálená oběť promluvila o utrpení:

Video  Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásná a jizvy jsou pro ni požehnáním  - https://www.youtube.com/watch?v=-wQUK2en9NA
Video se připravuje ...

Monikay ( 3. září 2017 11:20 )

Kdo s čím zachází tím také schází. Pokud je chtěl podpálit, tak v tomto případě urychlil tok událostí...

villon ( 2. září 2017 22:46 )

 Carmine, to vážně přeháníte. Kdybych byl na nějaké sprosté diskusi, tak bych napsal, že jste ***.

villon ( 2. září 2017 21:49 )

 Tak jestli kdo jinýmu jámu, tak gratulky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání