Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rodiče, pozor! Blondýna odvlekla 4letého chlapce z nákupního centra

Autor: shp - 
31. srpna 2017
12:42

K děsivému únosu chlapce došlo v jednom z košických nákupních center. Bez jakéhokoliv svolení a vědomí rodičů odvlekla neznámá blondýna teprve čtyřletého hocha pryč.

S dítětem pak nasedla do autobusu MHD a odjela na neznámé místo. Blonďatou ženu s chlapcem zachytila průmyslová kamera. „Policie okamžitě po oznámení začala po dítěti a podezřelé osobě pátrat,“ informovala slovenská policie.

Naštěstí se o pár hodin později v poledních hodinách podařilo ženu i s chlapečkem vypátrat. Nacházeli se v městské části Košice Sever. „K zranění dítěte nedošlo,“ doplnila policie v tiskovém prohlášení.

K dopadení ženy velmi pomohl řidič autobusu, který upozornil na podezřelé chování dospělé osoby s dítětem. Nebýt jeho, možná by se chlapečkovi něco stalo. Motivy ženy zatím nejsou známé, policie se více k případu vyjádří později.

Podívejte se na další dramatickou záchranu. Unesenou dívku (3) se podařilo najít:

Video  Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3)  - Reuters
Video se připravuje ...

leeloo ( 31. srpna 2017 16:40 )

Nemusí být chyba ve výchově. Kluk mohl paní znát z vidění... Navíc malé dítě se dá snadno namotat: zavedu tě za maminkou (možná se ztratil), ukážu ti štěňátko, pojď se podívat do hračkářství... Dítě neposoudí nebezpečí a nabídka je pro něj často tak lákavá, že rázem zapomene na "výchovu".

pajato73 ( 31. srpna 2017 15:04 )

a to jako sel ten kluk bez niceho nic jen tak s cizi zenskou? Co to je za vychovu? Ja rvala uz ve trech, kdyz me jenom nekdo cizi oslovil... rikala mamka... a dokonce si na jednu situaci pamatuju, pani mi chtela jenom pochvalit saticky a ja rvala jak tur... a byly mi taky ctyri...

vosavopruz ( 31. srpna 2017 14:06 )

asi nemohla mít dítě a je divné že upozornil policii až řidič autobusu

pacholek ( 31. srpna 2017 13:17 )

Takové mrchy má chodit hledat sniper.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání