Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie zveřejnila stopu po zmizelé Andree: Únosci ji nacpali do stříbrného superbu?

Autor: aba - 
20. prosince 2016
16:09

Na Slovensku je momentálně případ číslo jedna kauza unesené Andrey Vlčkové (34), kterou měli dva muži nacpat do auta před školkou jejího syna 13. prosince. Teď policie zveřejnila další informace.

Po Andree pátrá celá země. Kromě policejních složek ji na vlastní pěst hledají i její příbuzní. Unesená byla od školky svého synka a od té doby se po ní slehla zem. Policie nalezla její mobilní telefon pohozený na poli a začala pátrat po jejím exmanželovi Miroslavu Vlčkovi, kterého z únosu podezírá.

Toho policie už našla, ale jeho bývalá žena s ním nebyla. „Policisté vykonali vícero domovních prohlídek, v rámci kterých zadrželi podezřelou osobu. Poškozená v rámci prohlídek nalezená nebyla. Z tohoto důvodu příslušníci Národní kriminální agentury Prezidia policejního sboru nadále vykonávají nepřetržitou pátrací činnost a vyšetřování s cílem zjistit místo, kde by se poškozená mohla nacházet, tak i s cílem zjistit pachatele skutku,“ uvedl mluvčí Prezidia policejního sboru Martin Wäldl.

Teď žádají policisté o poskytnutí pomocných informací i veřejnost. Jedná se o dva vozy, ve kterých by Andreu mohli její únosci odvézt. První vůz je Škoda Superb stříbrné metalízy s poznávací značkou HC174BV, druhý žlutá Škoda Fabia Combi s poznávací značkou buď TS985BD, nebo TT052DC. Druhá poznávací značka byla odcizena z jiného vozidla. Policie hledá informace o výskytu hledaných vozidel, směru jejich jízdy, způsobu řízení a posádce automobilu. Každé auto se v inkriminovaný den vydalo jiným směrem. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání