Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Terezka (†26) se nebála ohně ani výšek: O víkendu se zřítila ze střechy hradu Pecka

Autor: jp - 
28. srpna 2017
17:16

Nové skutečnosti vyplouvají v případu pádu ženy (†26) z hradu Pecka. Slovenka, která lezla na opevnění a zřítila se z 13 metrů v době, kdy tu pobývala s účinkující skupinou šermířů, před pádem uklouzla na mokré střeše zříceniny.

„Cizinka měla přes hradby vystoupat až na zastřešené křídlo hradu, na které následně měla přelézt a dostat se po něm až k samotnému hřebeni střechy. Tam měla nějakou dobu setrvat,“ popsal policejní mluvčí Aleš Brendl riskantní počínání ženy, která se v neděli kolem šesté ráno zřejmě chtěla z hradu Pecka pokochat pohledem na probouzející se podkrkonošskou přírodu.

„Při následném slézání zpět na hradby měla uklouznout po vlhké střešní krytině a zřítit se dolů na betonovou plochu hradního nádvoří,“ uzavřel mluvčí. I přes okamžitou pomoc svých přátel na místě zemřela.

Policie čeká na výsledky pitvy kvůli zjištění, zda v době neštěstí žena nebyla pod vlivem alkoholu. Podle našich informací Terezka účinkovala na hradě se skupinou šermířů a byla i součástí ohnivé show.

naidka ( 28. srpna 2017 20:03 )

Terezka po propařené noci chtěla vidět východ sluníčka, no.

moiaza ( 28. srpna 2017 19:11 )

Terezka neměla respekt, pud sebezáchový a chyběla ji pokora. Když chce člověk zdolávat adrenalinové výšky, musí tyto vlastnosti mít. Mým heslem vždy bylo, "nepřeceňuj se ale ani se nehrb." Přecenil se.

Monikay ( 28. srpna 2017 18:41 )

Mně to přijde jako mladickej nápad. Holka si věřila a takhle to bohužel dopadlo. Možná to byla zvyklá dělat všude, kam se s jejich show přesunuli.

jany ( 28. srpna 2017 18:25 )

strizlivi lide tohle nedelavaji.

krasomila ( 28. srpna 2017 18:16 )

Doufám, že když se někde zabiju, nebo zhebnuna na hnusnou chorobu, tak mi tu nebudete zdrobňováním prznit jméno, protože to by mě fakt nas...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání