Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka (18), která opilá zabila sestru (†14) v přímém přenosu: Jsem monstrum, ale dělá to každý

Autor: shp - 
21. srpna 2017
19:51

V opilosti se vybourala ve vozu, ve kterém vezla vlastní sestru (†14) a dvě další dívky. Svou sourozenkyni na místě zabila. Obdulia Sanchez (18) přitom celou strašlivou událost, která skončila líbáním mrtvoly, vysílala živě na internetu. Nezodpovědná řidička byla zatčena, obviněna z řízení pod vlivem alkoholu a zabití při autonehodě. Nyní předstoupila před soud, kde se hájila.

Vím, že jsem nechutné monstrum, ale nevěděla jsem, že by to video mohlo být tak špatné,“ řekla Obdulia o vysílání autonehody z kalifornského Los Banos v rozhovoru pro Eyewitness News. V dechu jí policisté po tragédii naměřili 0,08 promile alkoholu.

Věřte mi, že to byl reflex. Dělá to každý, každý. Proč taky ne? Lidé se při řízení natáčejí v jednom kuse. Je mi 18, jsem ještě mladá,“ sváděla dívka své chování na věk. Není prý pravda, že se svou sestru nesnažila zachránit a točila dál. Udělala údajně vše pro to, aby ji oživila.

Sestru jsem viděla ležet venku. Zkoušela jsem jí dát masáž srdce, pak jsem teprve zavolala policii. Až pak jsem video znovu zapnula,“ tvrdí Obdulia. Záznam živého vysílání tragické nehody vidělo na internetu 700 tisíc lidí. Poté bylo kvůli své brutalitě odstraněno.

Mrtvá Jacqueline má totiž na něm rozseknutou hlavu a její tělo je nechutně zohavené. Obdulia její mrtvolu líbá a říká, že ji miluje. „Je mi jedno, že skončím ve vězení,“ říká na záznamu. Po zadržení však začala tvrdit, že je nevinná. Pokud bude odsouzena, může za mřížemi skončit až na 13 let.

dzambulka007 ( 21. srpna 2017 23:33 )

A co potřebuješ o Nikole vědět?

villon ( 21. srpna 2017 21:24 )

 Proč se věrní čtenáři nemohou dostat k info o Nikole z Mostuu, jak bourala s tou druhou Nikolou v Beetlu? To bi nás zajímalo a ne mějaká vypatlaná Ameryčanka, co natočí ségřinu smrt live a pak si z toho dělá prču.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání