Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Markéta před přítelem utekla k rodičům: Teď je Martin podezřelý z vyvraždění rodiny

Autor: dce - 
14. srpna 2017
10:49

O příteli zavražděné Markéty (†29) toho její okolí moc neví – v Prostřední Nové Vsi ho z místních téměř nikdo neznal. Sama Markéta se s ním seznámila patrně v první polovině roku 2014, brzy nato otěhotněla. V neděli ji, její matku (†55) i jejího teprve dvouletého synka našel bratr mrtvé. Hlavním podezřelým je právě Markéty přítel Martin (29).

Tragédie, která se v neděli odehrála v Lázních Bělohrad, šokovala celé Česko. Mezi třemi oběťmi šíleného vraha byl i teprve dvouletý chlapeček. V domě zemřela také jeho maminka a babička. Podezřelým je přítel mladší z žen a pravděpodobný otec dítěte. O něm ale sousedé nejsou schopní cokoliv prozradit – nikdo ho v obci nevídal.

„Nějak moc se s ním ani neukazovala,“ prohlásila podle serveru TN.cz Markétina kamarádka. A podobně mluví další dotazovaní – mladého muže si nevybavují, tvrdí, že v domě s Markéty rodinou nepobýval. Ani Markéta tu nebydlela dlouho.

„Dcera té starší paní se sem přistěhovala s přítelem na jaře,“ potvrdil soused. Stejný příběh vypovídají i Markéty příspěvky na sociálních sítích. Bydlení v Praze pro ni prý bylo příliš drahé. Místní ale tvrdí něco jiného...

Podle serveru Deník.cz sousedé spekulují, že se mladá maminka uchýlila k rodičům právě před svým přítelem Martinem. Pouze jeden místní muž zde Martina údajně potkával. „Bylo vidět, že se o to dítě stará, protože na ramenou ho nosil a tak,“ prozradil TV Nova.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

Otřesný zločin z obce nikdo nechápe. Rodina byla podle mnohých slušná a bezproblémová. Jedna ze sousedek ale prozradila, že to není tak úplně pravda. „Oni v tý rodině hodně pili, ale jako hodně.“

Policie byla v neděli na místě činu do deseti hodin večer. Podezřelého muže, u kterého kontrolní test potvrdil přítomnost drog, odvezli do cely předběžného zadržení, v pondělí ho patrně čeká výslech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání