Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaromír Č. (45) je další podvedený Evou M. (39): Vyhodil jsem kvůli ní syna!

Autor: A. Vetkovská - 
2. srpna 2017
05:01

Podvodnice Eva M. (39) ráda ohlupuje své oběti historkami o svém otci. Mnozí s ním mluvili po telefonu, nikdo ho ale neviděl. V případu Jaromíra Č. (45) z Mělnicka mu dokonce vystrojila funus.

S Evou M. se podnikatel Jaromír Č. seznámil na inzerát. „Byl jsem po rozvodu dva roky sám, tak jsem si podal inzerát, zda by se mnou nechtěla jet nějaká žena na dovolenou. Nešlo mi o sex, ale chtěl jsem příjemnou společnost,“ vzpomíná.

Ozvala se spousta žen, ale Evina odpověď byla zvláštní. Napsala »co když dovolenou celou zaplatím já?«. „Ne, že bych čekal, že bude žena platit dovolenou, ale zaujalo mě to a chtěl jsem ji poznat,“ připouští Jaromír. Zašli na oběd, vyprávěla mu, že žije u Berouna s nějakým patologem, který hodně pije a mlátí ji, že kvůli tomu přišla v pátém měsíci o dítě.

„Nabídl jsem jí, ať klidně jezdí ke mně,“ dodává. Už po první návštěvě byl problém. Jaromíra tehdy ale nenapadlo vinit ji. „Zůstala do druhého dne. Odjela a já zjistil, že mi z peněženky zmizelo 68 tisíc korun na nějaké platby. Ztratily se i šperky. Mám trochu zlobivějšího syna. Podezíral jsem jeho. Je plnoletý, a tak jsem ho vyhodil z domu,“ vzpomíná Jaromír na okamžik, který ho dodnes mrzí.

Eva přijížděla a odjížděla dál, pokaždé v jiném autě. Vysvětlila, že má americké občanství a tahá sem auta z Floridy. I Jaromírovi slíbila, že mu obstará luxusní BMW, a vzala si 100 tisíc korun zálohu.

Pak odletěli na onu dovolenou do Turecka. Vše, včetně ubytování v pětihvězdičkovém hotelu, zařídil a zaplatil Jaromír. „Nejsem lakomec, jen za její nákupy jsem tam nechal 60 tisíc,“ dodává. Když se vrátili, přijela se smutnou zprávou, že jí umřel tatínek kriminalista, který byl podle ní velké zvíře v Praze v Bartolomějské. „Říkala, že nemá na pohřeb a jestli bych na něj nešel s ní. To jsem odmítl. Podle jejího vyprávění měla matku a dva bratry, jeden měl přiletět z Austrálie, druhý z Ameriky,“ říká. Pak mu sdělila, že otec s matkou jsou rozvedení. Bratři údajně souhlasili s tím, aby po otci všechno zdědila. „Vylíčila mi, že po tátovi zdědí dům, asi pět motorek a Audi Q7, že to prodá, dostane asi 15 milionů a bude v klidu. Řekl jsem jí, že jí to přeju,“ vzpomíná Jaromír.

Eva si »vychutnala« i Jaromírovu dceru (18). „Tehdy jí bylo 17 let, provedla nějakou pitomost a ona jí řekla, že ji sociálka dá do pasťáku. Nabídla jí, že všechno srovná, když jí dá pět tisíc korun. Holka z toho byla vyplašená a peníze jí ze svých úspor dala. Nic, co by zajímalo sociálku, se samozřejmě nestalo. Nakonec jí ještě ukradla úplně nové boty za dva tisíce, na které si vydělala na brigádě,“ líčí řádění podvodnice Jaromír. Pak udělala tečku za jejich »vztahem«.

Vzala si od něj ještě 20 tisíc korun, které jí údajně chyběly k vyclení auta, a od té doby ji ani auto neviděl. Škoda, kterou po sobě Eva zanechala, se podle něj vyšplhala zhruba na čtvrt milionu korun. „Nejvíc mě ale mrzí, že jsem kvůli ní z domu vyhodil syna a že ublížila i mé dceři,“ dodává Jaromír.

VIDEO: Makléři chtěli ožebračit penzisty

fromoutofnowhere ( 10. srpna 2017 10:55 )

pan vyzera byt velmi dobrosrdecny, ale ako moze byt tak hlupy

fromoutofnowhere ( 10. srpna 2017 10:52 )

la.ma ( 2. srpna 2017 21:02 )

blbko, tohle je veřejná diskuze pokud chceš soukromí, musíš jinam...ale to neumíš MUHEHE

la.ma ( 2. srpna 2017 18:36 )

synek, který už dřív tatu okrádal, měl být vyděděný dávno pokud fakani mají tatu rádi, jen když jim sype peníze, stojí za vydědění oba

Groove ( 2. srpna 2017 15:46 )

No dobře Vám tak, Jaromíre. Byl jste mizerný otec! Pokud chcete vztahy se svými dětmi spravit, doporučuji se jim omluvit a sepsat s nimi dědickou smlouvu u notáře, alespoň budou vědět, že je zase nepodtrhnete. V opačném případě bych Vás na místě Vašich dětí už nechtěla nikdy vidět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání