Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie v Německu evakuovala vlak z Prahy: Muž kolem sebe mával pistolí, byla to atrapa

Policie v Německu evakuovala vlak z Prahy: Muž kolem sebe mával pistolí, byla to atrapa (ilustrační foto).
Policie v Německu evakuovala vlak z Prahy: Muž kolem sebe mával pistolí, byla to atrapa (ilustrační foto).  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
4. července 2017
20:26

Německá policie dnes kvůli jednomu z cestujících, který ohrožoval personál střelnou zbraní, evakuovala mezinárodní vlak jedoucí z Prahy do severoněmeckého Kielu.

Nakonec se ale ukázalo, že očividně opilý muž měl jen plastovou maketu pistole, napsala agentura DPA. Kvůli vypjaté situaci zdravotníci na místě ošetřili dva pasažéry.

Vlak nouzově zastavil v městečku Herzberg, který leží zhruba v polovině trasy mezi Drážďany a Berlínem. Ve stanici soupravu opustilo všech asi 400 cestujících a také vlakový personál. Násilníka, kterým byl 46letý muž z Drážďan, se průvodčím podařilo izolovat v jednom z vagonů. Policie ho nakonec zadržela.

Na místě zasahovalo vedle běžných policejních jednotek také zvláštní komando.

Desterz ( 5. července 2017 08:00 )

Hrdinná policie tady pořádá honičku na blázna s plastovou pistolkou, zatímco z armádních skladů nelegálně mizí nejen náboje, ale i granáty a raketomety-! http://www.info.cz/svet/portugalske-armade-zmizely-ze-skladu-naboje-a-stovky-vybusnin- muzou-je-mit-dzihadiste-12447.html Myslím si, že EU by měla znovu výrazně zpřísnit podmínky pro držení zbraní, nejlépe je rovnou všechny zakázat, aby si je lidi mohli prostě koupit na černém trhu a bude pokoj... Tvl, tady záhadně mizí výbušniny a těžké zbraně, a deb!lní EU chce zakazovat předovky a vzduchovky-!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání