Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Střelba v Bělé: Muž zabil sousedku se synem. Pak obrátil zbraň proti sobě

Autor: ČTK ljš - 
14. června 2017
09:25

Za úterní střelbu v Bělé pod Bezdězem mohou podle policie dlouhodobější sousedské spory. Muž zastřelil matku se synem a obrátil zbraň proti sobě. Záchranáři ho odvezli v kritickém stavu do nemocnice.

Muž narozený v roce 1967 zastřelil své dva sousedy – ženu narozenou v roce 1945 a muže, který se narodil v roce 1977. Zastřelenými jsou podle policie matka se synem. Střelec poté obrátil zbraň proti sobě, v současné době je v kritickém stavu v nemocnici. Na případu pracuje krajská kriminálka. 

„Dlouhodobější sousedské spory vyvrcholily ve vzájemné napadení. Muž poté odešel do svého domu, kde si vzal svou legálně drženou zbraň, a vrátil se na místo, kde zastřelil ženu a muže, šlo o matku se synem. Zbraň poté obrátil proti sobě a způsobil si vážná zranění, v současné době je v kritickém stavu v nemocnici,“ řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Podle Boleslavského deníku popisují sousedé z ulice střílejícího muže jako podivína, podle nich přetrvávaly sousedské spory dlouhou dobu. Podle svědků zaznělo šest výstřelů. „Okamžitě jsme tušili, že právě tady se mohlo něco stát,“ řekl Deníku jeden ze svědků.

naidka ( 14. června 2017 17:04 )

Chápu. Ale po mnohaletém soužití by si na sebe už mohli zvyknout, to je jak Cosa Nostra na Sicílii. Ještě bych mohla něco dodat o Lexaurinu, ale to bys nepochopil zase ty.

bizon_pepa ( 14. června 2017 15:59 )

Já nevím, jak to napsat jednodušeji, aby se to dalo pochopit. Ale zkusím to ještě jednou. Když ná někdo za sousedy hovada, tak mu ani lexaurin nepomůže. Už to chápeš?

anticccp ( 14. června 2017 13:10 )

Ano přesně tohle mají podobné články naočkovat do mozků slabomyslným jako jste vy.

erikcom ( 14. června 2017 12:32 )

jen více zbrojnich průkazu zaplatpanbuh ze to chce EU omezit

mikes15 ( 14. června 2017 12:31 )

Na západě mají přísloví. Dobré ploty dělají dobré sousedy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání