Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Střelba po hádce mezi sousedy v Bělé pod Bezdězem: Dva zemřeli, jeden je v kritickém stavu

Autor: ljš, mal - 
13. června 2017
21:45

Krvavé drama se odehrálo v úterý večer v Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku. Podle informací Blesk.cz došlo ke střelbě, při níž dva lidé zemřeli a jeden byl vážně zraněn. Z místa ho odvézl vrtulník. 

Výstřely se ozvaly kolem osmé hodiny večer v ulici Na Výsluní v Bělé pod Bezdězem. "Při incidentu došlo k použití střelných zbraní, při kterém utrpěly dvě osoby smrtelná zranění. Další osoba je v kritickém stavu v péči lékařů," uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Podle Mladoboleslavského deníku jsou za tragédií spory mezi sousedy. Jeden z nich si prý během hádky došel do garáže pro zbraň. "Pak už jsme slyšeli jen šest výstřelů," uvedli svědci. Vzhledem k tomu, že policie hovoří o více zbraních, není vyloučeno, že druhý soused střelbu opětoval.

Další svědek však hovoří pouze o jednom střelci. Ten se měl nejprve se svým sousedem poprat na ulici a pak vtrhnout se zbraní v ruce k němu domů, kde zabil jeho a další osobu. Poslední kulkou se prý pokusil spáchat sebevraždu. Právě on je podle této verze osobou, která byla převezena do nemocnice a bojuje o život.

Kriminalisté zatím odmítají bližší okolnosti tragédie komentovat. "S ohledem na probíhající fázi řízení nelze zatím poskytnout bližší informace," uvedl mluvčí.

anticccp ( 14. června 2017 13:46 )

Názor idiota.

syrucek ( 14. června 2017 07:55 )

Psychicky narušený zemanoid.

bizon_pepa ( 14. června 2017 07:40 )

Ještě bude potřeb počkat na barvu střelců. Pak až odvozovat legalnost vlastnictví.

santikxauz ( 14. června 2017 03:41 )

Psychicky narušený havloid.

kukuku ( 14. června 2017 03:21 )

To není gut. Znamená to úbytek 2-3 bojeschopných mužů s legálně drženými zbraněmi, kteří podle Chovance a střelkyně od pasu Černochové z ODS měli spolu s myslivci kompenzovat pokles obranyschopnosti naší armády. Chovanec mi vůbec dělá starosti - vypadá to že mu ujíždí nervy, v noci provozuje bílý sex s ledničkou, už se mu vrací nazpátek kila, která s velkou slávou shodil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání