Na Národní třídě v Praze v noci zůstalo ležet bezvlédné tělo ženy. Událost redakci Blesk.cz potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan. „S největší pravděpodobností by se mělo jednat o dopravní nehodu tramvaje s chodcem, kdy chodec utrpěl zranění neslučitelná se životem. Celá situace není jednoznačná, spousta věcí se ještě musí prošetřit,“ uvedl Hulan.

Na místo vyrazili záchranáři, které poté vystřídal koroner. „Šlo pravděpodobně o třicetiletou ženu. Utrpěla závažná poranění,“ vyjádřila se k události tisková mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

„Zjištěné skutečnosti nabízí hned několik vyšetřovacích verzí, kdy nejpravděpodobnějšími se momentálně jeví ty, při kterých žena buď cestovala přímo na oji spojující oba tramvajové vozy, nebo že tuto oj v některé z předchozích zastávek přelézala a tramvajová souprava se v tu chvíli rozjela,“ prozradil v následujícím vyjádření za policii Tomáš Hulan. Podle něj ani v jednom z těchto případů není jakkoli možné, aby řidič tramvaje zjistil, že má mezi vozy osobu.

Kvůli prvotnímu vyšetřování policisté místo během noci kompletně uzavřeli na několik hodin. Provoz se na Národní zcela vrátil až po půl čtvrté ráno. „Teď momentálně je prošetřování události v kompetenci kriminalistů odboru vyšetřování dopravních nehod,“ dodal policejní mluvčí.

Prohlédněte si dějiště hrůzné události:

Fotogalerie
7 fotografií