Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle se Kajínek zabydluje: K milence stěhoval obří bednu

Autor: Tomáš Koníček - 
30. května 2017
18:53

Ani to nemohl unést! Namakaný Jiří Kajínek měl co dělat, aby velkou krabici, kterou mu kurýr přivezl k domu jeho přítelkyně Magdy G., dostal do bytu. Blesk zjistil, co v ní bylo.

Po krátkém pražském intermezzu odjel pár do Brna, kde paní Magda bydlí. V panelovém domě v Bystrci poskytla Kajínkovi azyl a v něm spolu žijí na pohled obyčejný život. Ráno, když vyjdou, Kajínek nese koš se smetím, zaskočí spolu pro potraviny nebo se najedí v restauraci, vyrazí si na výlet, vyvenčí pejska.

Nakupují spolu zřejmě i přes internet, v pátek večer totiž Kajínkovi dovezl kurýr velkou bednu oblečení značky, kterou mají v oblibě hlavně nadšenci do posilování.

Hned se roznesla šuškanda, že to je dar od Petra Jákla (43), který Kajínkův příběh úspěšně zfilmoval. Právě on totiž tuhle značku rád nosí. „O tom nic nevím,“ reagoval na dotaz Blesku herec, režisér a producent z rodinné dovolené v Turecku.

Ať už bylo oblečení dárkem, nebo si ho sám pořídil, měl z něj Kajínek velkou radost. Jedno z triček si na sebe oblékl hned následující den.

Fotky, autogramy, rozhovory, diskuze. Jiří Kajínek se po setkání s novináři v Brně snaží ukončit půlhodinový kolotoč otázek a odpovědí.

Video  Fotky, autogramy, rozhovory, diskuze. Jiří Kajínek se po setkání s novináři v Brně snaží ukončit půlhodinový kolotoč otázek a odpovědí.  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

pravda-pravda ( 1. června 2017 17:13 )

VYHLÁŠENÍ CENY TOP-VIP Mega KRIPLA ROKU za NEJZVRÁCENĚJŠÍ,nejuchylnejší,nejlživější reportáž a práci roku 2017 získává ZASLOUŽENĚ postkomunistický pravičácký debil, práskač,udavač a uchyl-hulibrk a parazit radobyreporter:Josef Klíma =Pepa hulibrk Tento ňouma se celý život živí udávánim,pomluvama, je to prvotřídní práskač a udavač! Pro korunu by udal i svou swini matku co ho vyvrhla! Krom toho je to slizká homokláda

nic-nez-pravda ( 1. června 2017 09:10 )

VYHLÁŠENÍ CENY TOP-VIP KRIPLA ROKU za NEJZVRÁCENĚJŠÍ,nejuchylnejší,nejlživější reportáž a práci roku 2017 získává ZASLOUŽENĚ postkomunistický pravičácký debil, práskač,udavač a uchyl-hulibrk a parazit radobyreporter:Josef Klíma =Pepa hulibrk Tento ňouma se celý život živí udávánim,pomluvama, je to prvotřídní práskač a udavač! Pro korunu by udal i svou swini matku co ho vyvrhla! Krom toho je to slizká homokláda

notoriousconor ( 31. května 2017 17:56 )

Přečti si celej spis ty dilino a pak teprve nekoho obvinuj ty dutohlávko!!!

ramsiel ( 31. května 2017 01:42 )

opět totální kachna - je to jen malá kartónová krabice, která mu nesahá ani po kolena....!!!!!!!!!

deep_ass_flsting ( 30. května 2017 21:55 )

Už se vyzbrojuje na další kšeft.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání