Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Holčička (†11) zemřela v zábavním parku: Loďka jí rozdrtila hlavu

Autor: bop - 
21. května 2017
22:29

Tragédie se stala v britském Staffordshiru. Evha Jannath (†11) spadla v zábavním parku z lodičky do vody a zemřela, když do její hlavy narazila další loďka. Neštěstí se stále vyšetřuje.

Pouze jedenáctiletá holčička přišla o život během činnosti, která jí měla sloužit k zábavě a potěšení. Drayton Manor je oblíbený zábavní park, který nabízí horské dráhy, zoo i osudnou jízdu na malých člunech.

Když dívenka spadla ze svého člunu na vodní dráze, byla ještě v pořádku. Jak se ale pokoušela dostat z vody, do hlavy jí narazil další člun. Ten ji svou vahou a rychlostí připravil o vědomí, a jak bezvládná školačka klesla pod hladinu, utopila se.

Zemřel u rozvážení piva: Muži na mladoboleslavsku se stal mok osudným.

Zatím se celý incident vyšetřuje. Řeší se zejména, zda by dívka mohla žít, kdyby obsluha vodní dráhy atrakci včas zastavila a zamezila tak nárazu půltunového člunu do nebohé holčičky. Ta se utopila v hloubce pouze kolem půl metru vody.

Spolužačka, která byla na místě s Evhou, se svěřila britskému listu Daily Mail, že si pouhé vteřiny před kamarádčinou smrtí myslela, že je všechno v pořádku. „Byla jsem opravdu šokovaná. Viděla jsem Evhu ve vodě a pomyslela jsem si, že to není nic vážného,“ říká dítě. Podle pitvy zemřela holčička kvůli úrazům na hrudníku.

europa ( 22. května 2017 08:16 )

Vočouzená. A co jako?

zdenekk- ( 22. května 2017 05:45 )

To je negr a ne holčička! Jo a zapoměl jsem že já jsem zdenekk pedofilni slizke hovado tlusté, brejlate, samej bedar, uchyl, nemakačenko, buzerant, kradu, šoustam matku, otce a měřím 150 cm

mirkli ( 21. května 2017 23:48 )

Redaktore jděte se vycpat!!!!! „Byla jsem opravdu šokovaná. Viděla jsem Evhu ve vodě a pomyslela jsem si, že to není nic vážného,“ říká dítě v 11 letech. Tuto formulaci, a takto nemohlo říci dítě tohoto věku, a ještě těsně potom co jí zemřela kamarádka. Co se s Vámi stalo novináři, kde jste že necháte psát takové amatéry!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání