Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sibiřský rozparovač zabil 19 prostitutek: Uřezával jim hlavy i prsy

Autor: shp, so - 
19. dubna 2017
05:23

Byl to prý dobrosrdečný a obětavý chlap. Když ho z těch zvěrstev obvinili, nikdo tomu nemohl uvěřit. Tak hovoří sousedé a známí o bývalém ruském policajtovi Jevgeniji Čuplinském (52), který má na svědomí 19 brutálně zavražděných prostitutek. Přezdívat se mu proto začalo Sibiřský rozparovač.

Čuplinský je ženatý s místní prominentní zubařkou, vychovávali spolu dvě dospívající dcery, manželé byli tzv. oporou celé komunity. Mimo rodinu byl ale Čuplinský lidskou bestií, která unášela prostitutky z nechvalně známé novosibirské ulice plné barů a ilegálních nevěstinců a odvážela je hluboko do sibiřských lesů, kde na nich vykonávala satanistické rituály. Nakonec obětem uřezal prsa a hlavy.

Nyní ho čeká proces. Z obžaloby vyplynulo, že v letech 1998 až 2000, kdy už pracoval jako taxikář, zavraždil 19 dívek. Ostatky některých z nich se nikdy nenašly, ostatní mrtvoly byly zohavené. Prostitutky musely před smrtí hrozně trpět, protože Rozparovač jim do těla nožem vyřezával satanistické symboly. Čuplinského zatkli až na základě shody DNA poté, co policie postupně vyslechla okolo 8000 podezřelých.

Musíte to pochopit. Maniak jako on nikdy nemůže změnit svou povahu,“ řekla nakonec manželka sériového vraha listu The Siberian Times.  Čuplinský se stále ještě plně ke svým zločinům nepřiznal. Tvrdí, že jeho DNA se na prostitutky mohlo dostat v době, kdy je jako policista hojně využíval jako své informátorky.

V Rusku zabíjela i babička rozparovačka:

Video  Důchodkyně Tamara Samsonova je podezřelá ze série vražd v Petrohradě.  - Reuters
Video se připravuje ...

havran2 ( 19. dubna 2017 08:21 )

Stáhnout ho zaživa z kůže a zakopat ! ! !

..krakonos500 ( 19. dubna 2017 07:33 )

Prostituce, vraždy, uřezávání hlav a prsů - prostě výchova v socializmu přináší své ovoce.

europa ( 19. dubna 2017 06:54 )

Jaká škoda. Prostitutky. FUJ!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání