Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rozsudek nad babičkou rozparovačkou: Za brutální vraždy doživotí v těžkém blázinci!

Autor: aba - 
30. března 2017
19:45

Tamara Samsonová (68) si pro své zločiny vysloužila přezdívku babička rozparovačka. Svou poslední oběť, důchodkyni, o kterou se měla starat, otrávila prášky na spaní, její tělo rozřezala a hlavu uvařila. Za tři vraždy, které jí byl soud schopen dokázat, si teď odsedí zbytek života v psychiatrické léčebně s tvrdým režimem. Tamara je totiž schizofrenička. 

Samsonová si podle soudu vedla deník, ve kterém své vraždy zaznamenávala ve směsi angličtiny, ruštiny a němčiny. Do deníku měla napsat i detaily smrti jednoho svého podnájemníka. „Zabila jsem svého nájemníka Voloďu, rozřezala ho nožem v koupelně na kousky, kusy jeho těla jsem narvala do plastikových pytlů a ty pak vyhodila v různých částech Frunzenského rajonu (v Petrohradě),“ píše se na stránkách.

Nejen z této vraždy ji soud podezříval. Měla zabít další své nájemníky a dokonce i svého manžela, který před více než deseti lety záhadně zmizel. Tenkrát policii tvrdila, že potkal jinou ženu a odešel s ní. Své dlouholeté kamarádce ze školy se ale Samsonová měla svěřit, že zabila a rozřezala na kousky svoji tchyni a že si s ní nemá zahrávat. 

Celkově ji policie spojuje až s dvanácti vraždami, které ale nebyly prokázány, protože s nimi žena odmítla na vyšetřování spolupracovat. Před soudem tak stanula za tři prokázané zločiny. Poslední její vraždou, díky které ji policie chytila, byla vražda její přítelkyně, o kterou se měla starat. Devětasedmdesátiletá Valentina Ulanova byla nejprve otrávena, když ji Samsonová nadrtila padesát pilulek na spaní do salátu, který jí pak dala k večeři. Její tělo poté rozřezala na kousky a hlavu uvařila v hrnci.

Policejní psi ale našli stopy vedoucí až k domu, kde Samsonová bydlela, a záběry z bezpečnostních kamer ukazují, jak nese ven hrnec s hlavou své oběti. Soud vražedkyni vyměřil doživotí v kazaňské psychiatrické léčebně, kde bude léčit svoji schizofrenii pod přísným dohledem stráží. 

Ve videu se můžete podívat na záběry z věznice v Brazílii, kde vězni zapálili a snědli svoje rivaly:

Video  Vězni v Brazílii zabili a snědli své rivaly.  - YouTube/Kabecao Okd
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi